Ανακοίνωση: Σχολιάστε Ελεύθερα* στο Fx-news.gr και βοηθήστε την Πόλη μας!!!

0

fx-comments

Από της 15.12.2013 και πιλοτικά για ένα μήνα, όλοι οι αναγνώστες του Fx θα μπορούνε να σχολιάζουν οποιοδήποτε άρθρο μας, “ΕΛΕΥΘΕΡΑ”!!!

Όταν λέμε “ΕΛΕΥΘΕΡΑ”* και επειδή από την εμπειρία μας γνωρίζουμε τους κινδύνους, τα σχόλια θα διέπονται από την παρακάτω “Πολιτική σχολίων”:

Το Fx-news.gr(filadelfia-xalkidona.gr) και η συντακτική του ομάδα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η συντριπτική πλειοψηφία των σχολίων να δημοσιεύεται στις αντίστοιχες σελίδες άρθρων. Παρακάτω παραθέτονται κάποιες απλές οδηγίες, προκειμένου τα σχόλια να ακολουθούν την πολιτική αυτού που το Fx-news.gr(filadelfia-xalkidona.gr)ορίζει ως «υγιή κοινότητα»:

1. Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
2. Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.
3. Απαγορεύεται η κάθε πώληση, όπως και η προώθηση άλλων διαδικτυακών τόπων.
4. Αποφύγετε την καταχώρηση του ίδιου σχολίου σε πολλαπλά κομμάτια, την αντιγραφή περιεχομένου από άλλους ιστότοπους, καθώς και τους συνδέσμους σε αμφίβολους διαδικτυακούς τόπους.
5. Μην επαναλαμβάνετε σχόλια, τα οποία έχουν διαγραφεί.
6. Αποφύγετε τα κεφαλαία: παρότι δείχνουν πιο ευανάγνωστα, δημιουργούν ένταση και την αίσθηση ότι ο γράφων φωνάζει.
7. Χρησιμοποιήστε ελληνικά αποφύγετε τα greeklish. Κάθε σχόλιο σε ξένη γλώσσα ή με ξένους χαρακτήρες θα διαγράφεται!
8. Ενισχύστε τη συζήτηση!
9. Μείνετε στο θέμα. Είναι το πιο σημαντικό σημείο.

10. Τα σχόλια που υποβάλλονται θα δημοσιεύονται μόνο αν δεν παραβαίνουν τους παραπάνω όρους και κατόπιν ελέγχου των διαχειριστών του Fx-news.gr(filadelfia-xalkidona.gr) .

Τέλος, σε περιπτώσεις που ένα διαγραμμένο σχόλιο έχει προκαλέσει μια συζήτηση, θα διαγράφεται ολόκληρη η δέσμη σχολίων που το αφορά. Πιστεύουμε ότι «ορφανές» απαντήσεις δεν προσφέρουν αξία μετά τη διαγραφή του αρχικού σχολίου.
Σε σπάνιες περιπτώσεις, κατά τις οποίες είναι δυνατό απλά να περιοριστεί ένα – κατά τ’άλλα – ακατάλληλο σχόλιο, μόνο συγκεκριμένα χωρία του «ύποπτου» κειμένου θα αφαιρούνται.

Ερωτήσεις, παρατηρήσεις και παράπονα στο info@filadelfia-xalkidona.gr

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων
Fx-news.gr(filadelfia-xalkidona.gr)

Προηγούμενο άρθροΒίντεο με ΟΛΟ* το Δημοτικό συμβούλιο(13/09/2013) για τον προϋπολογισμό 2013!!!
Επόμενο άρθροΚατασχέσεις μισθοδοσίας δημοτικών υπαλλήλων!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.