Άρτεμις Αστεριάδη: “η Εκδίκηση της Ξανθιάς” (photos+video)

0

ASTERIADHΗ ξανθιά TV persona έχει εμφανισθεί σε «Πρωινό Καφέ», «Super Deal» και «Μεγάλο Παζάρι». Ήταν μία από τις πενήντα ξανθιές στο παιχνίδι «Εκδίκηση της Ξανθιάς», ενώ τώρα είναι η «νοσοκόμα των φυτών» στην εκπομπή «Οι κηπουροί του MEGA»!

Επίσης, έχει αναπτύξει επιχειρηματική δραστηριότητα με ένα κομμωτήριο στο Φάληρο, στο οποίο έχει ένα μικρό ποσοστό και το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη, ενώ ετοιμάζεται να ανοίξει δικό της στούντιο σολάριουμ στο Περιστέρι.

Η Άρτεμις θα μπορούσε να θεωρηθεί και κομματάκι προκλητική στις δηλώσεις σχετικά με την καθημερινότητά της και τις προτιμήσεις της. Σε συνέντευξή της δεν είχε διστάσει να δηλώσει: «Εγώ τον άντρα τον θέλω λίγο μαλάκα και πολύ αλητοκατάσταση. Να ξέρεις ότι όποιος πέφτει στα νυχάκια μου ή δεινοπαθεί ή περνάει τέλεια…».

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ!


Artemis Asteriadi από octopusmike

Προηγούμενο άρθρο“Ανεξαρτησία” Λασιθίου-Κρήτης και “Διαβατήριο” για την επίσκεψη του!!!
Επόμενο άρθροΛουκέτο την Τετάρτη οι Δήμοι!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.