Θεοφάνεια: Δείτε αποκλειστικό video και φωτογραφίες από την κατάδυση του Τίμιου Σταυρού στη Λίμνη του Άλσους!

1

Παρά το τσουχτερό κρύο και το χιονόνερο, πλήθος κόσμου παρακολούθησε την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στην λίμνη του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας, στα πλαίσια του μεγάλου εορτασμού των Θεοφανείων στην πόλη μας.

Το Fx-news.gr κάλυψε με  video και φωτορεπορτάζ την τελετή:

alsos-ripsi-stayroy-theofaneia6 Fx-news.gr|Κατάδυση του Τ.Σταυρού στη Λίμνη του Άλσους! alsos-ripsi-stayroy-theofaneia alsos-ripsi-stayroy-theofaneia1 alsos-ripsi-stayroy-theofaneia2 alsos-ripsi-stayroy-theofaneia3 alsos-ripsi-stayroy-theofaneia4 alsos-ripsi-stayroy-theofaneia7

Προηγούμενο άρθρο“Γκρίζες” οι Δημαιρεσίες του Δήμου Φ.Χ! (video)
Επόμενο άρθρο15χρονη Μυρτώ: «Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια για την υγεία της» & «Πυρ και μανία η οικογένεια της με δημοσίευμα»!
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.