224,5 εκατομμύρια οφείλουν οι Δήμοι στην ΕΥΔΑΠ! Διακανονισμό έκανε ο Δήμος Φ.Χ.

0

dhmoi-eydapΣτα 224,5 εκατομμύρια ευρώ έφταναν οι συνολικές οφειλές των δήμων προς την ΕΥΔΑΠ έως τις 4 Δεκεμβρίου τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της εταιρείας, Στέλιος Σταυρίδης.

Σύμφωνα με τον κ. Σταυρίδη οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των δήμων αυξάνονταν με ρυθμό τρία εκατομμύρια ευρώ κάθε μήνα και η πορεία αυτή ανακόπτεται, ενώ όπως σημείωσε: «υπάρχουν δήμαρχοι οι οποίοι θα πρέπει να διωχθούν μέχρι και για παράβαση καθήκοντος, καθώς λειτουργούν αυθαίρετα και δεν πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους προς την ΕΥΔΑΠ».

Ο Δήμος Φ.Χ., στον οποίο η ΕΥΔΑΠ είχε προχωρήσει δικαστικά σε κατάσχεση 400.000 ευρώ περίπου που όφειλε στην εταιρία, κατάφερε και διακανόνισε το χρέος του με αποτέλεσμα να γίνει άρση της κατάσχεσης…

Προηγούμενο άρθρο15χρονη Μυρτώ: «Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια για την υγεία της» & «Πυρ και μανία η οικογένεια της με δημοσίευμα»!
Επόμενο άρθροΜε το “Αριστερό” ξεκίνησε το 2013 ο ΑΟΝΦ Άτταλος…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.