22 νεκροί από πτώση αεροπλάνου…

0

aero.jpg


22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν το αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας του Καζακστάν «Scat Airlines» συνετρίβει κοντά στην εμπορική πρωτεύουσα Αλμάτι, όπως δήλωσε αξιωματούχος της υπηρεσίας εκτάκτων αναγκών στο πρακτορείο Reuters.

Το αεροσκάφος των αερογραμμών του Καζακστάν SCAT εκτελούσε πτήση από την πόλη Κοκσετάου στο βόρειο Καζακστάν με προορισμό το Αλμάτι στα νοτιοανατολικά της χώρας και κατέπεσε κοντά στο χωριό Κιζίλ Τουλ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Interfax.

Το Αλμάτι και η γύρω περιοχή ήταν σήμερα καλυμμένα από πυκνή ομίχλη. Η αεροπορική εταιρεία SCAT εδρεύει στο Καζακστάν και πραγματοποιεί κυρίως εσωτερικές πτήσεις και ορισμένες διεθνείς.

Αυτό ήταν το δεύτερο αεροπορικό δυστύχημα που σημειώνεται στη χώρα αυτή της Κεντρικής Ασίας και πρώην Σοβιετική Δημοκρατία μέσα σε διάστημα περίπου ενός μήνα.

Προηγούμενο άρθροΑΟΝΦ Άτταλος: Την Τετάρτη η εκδήλωση “κοπής πίτας”
Επόμενο άρθρο«Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Ενιαίου Φορέα Δράσεων»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.