Το διασκέδασαν τα παιδιά της Παιγνιοθήκης με κόλπα… Μαγικά!(video+photos)

1

paigniothiki-magos8Στο πλαίσιο της ψυχαγωγίας των παιδιών της Παιγνιοθήκης, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου ο μάγος, Περσέας Αρκομάνης στο Art bar-Cafe   B-ΚΟΥΤΙ, έδωσε τη χαρά στα παιδιά να γελάσουν  και να απολαύσουν τις μαγικές του ικανότητες. Τα μαντήλια που έβγαζε από το στόμα και το χιόνι που εκτοξεύονταν από την παλάμη του χεριού του και ένα σωρό άλλα εντυπωσίασαν παιδιά, γονείς και εθελοντές της βάρδιας.

Ευχαριστούμε τον κο Βασίλη Βέττο από το FX News, που έφερε τον Μάγο καθώς και τον κο Δημήτρη Κίμωνα, ιδιοκτήτη του Art bar-Cafe «B-ΚΟΥΤΙ», που διέθεσε τον πολύ όμορφο χώρο του, στα παιδιά.

Με Εκτίμηση

Η Πρόεδρος

της Κοινωφελούς Επιχείρησης

Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος

Αγανίκη Καβακοπούλου

[media url=”http://www.youtube.com/watch?v=-JH3OcoFjs8&feature=youtu.be” width=”690″ height=”518″]

Προηγούμενο άρθροΠροϋπολογισμός 2013(Δήμου Φ.Χ.) την Δευτέρα και… «Ο Θεός Βοηθός»!
Επόμενο άρθροLa vie en Rose|Wine bar: Video με παρουσίαση ποιητικής συλλογής!(photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.