Τον φίμωσαν και τον έδεσαν στην καρέκλα του αεροπλάνου γιατί ήταν “σταφίδα”!

0

Ενας επιβάτης πτήσης από το Ρέικιαβικ στη Νέα Υόρκη ήταν μεθυσμένος και προκαλούσε προβλήματα στους υπόλοιπους επιβάτες,και μάλιστα plane-2προσπάθησε να στραγγαλίσει τη διπλανή του και να αναγκάσει τους υπόλοιπους επιβάτες να τον κολλήσουν με μονωτική ταινία στο κάθισμά του.

Τη φωτογραφία τη τράβηξε ένας συνεπιβάτης του όταν πλέον είχε αποκατασταθεί η τάξη στο εσωτερικό του αεροπλάνου.

Σύμφωνα με τους επιβάτες ο εν λόγω επιβάτης έγινε «κόκκαλο» περίπου δύο ώρες πριν φθάσει η πτήση στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης και άρχισε να φωνάζει ότι το αεροπλάνο θα πέσει, έφτυσε τους συνεπιβάτες του και προσπάθησε να στραγγαλίσει την γυναίκα που καθόταν στη διπλανή θέση.

Οι υπόλοιποι επιβάτες δεν άντεξαν και αφού τον ακινητοποίησαν, τον κόλλησαν με μονωτική ταινία στο κάθισμά του και τον φίμωσαν μέχρι να προσγειωθεί το αεροπλάνο στη Νέα Υόρκη όπου τον παρέλαβε η Αστυνομία.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για διαπιστωθεί πόσο είχε… μπεκρουλιάσει, ωστόσο, η αστυνομία δεν απηύθυνε κατηγορίες.

Προηγούμενο άρθροΤο Ευ Αγωνίζεσθαι σε εκδήλωση για το “Χαμόγελο του Παιδιού”
Επόμενο άρθροΤα Άγια Θεοφάνεια…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.