“Σοβαρότητα” το άρθρο του Ρένου Αρβανίτη στο AEK-Live!

0

aek-live-renos-arvanitisΈνα όμορφο Σαββατοκύριακο πέρασε. Μετά από αρκετό καιρό… και το χρειαζόμασταν όσο τίποτα άλλο. Η ποδοσφαιρική μας ομάδα, ήταν όπως έπρεπε. 100% ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΗ. Κερδίσαμε. Πήραμε βαθιά ανάσα. ΤΕΛΟΣ!

Τα παιδιά σήμερα έχουν ρεπό, ότι πρέπει για να καθαρίσει το μυαλό τους και να κατακάτσει λίγο ο ενθουσιασμός. Την επόμενη Κυριακή παίζουμε άλλο ένα κρισιμότατο ματς. Όπως είχα γράψει και στο πρώτο μου άρθρο στο aek-live μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, προσωπικά τον Λίνεν τον εμπιστεύομαι. Θεωρώ ότι δίκαια βρίσκεται στην ομάδα και έχει θέση και στην ομάδα της επόμενης σεζόν, όπου οι στόχοι θα είναι πολύ υψηλότεροι. Όπως θέση στην ομάδα έχουν και οι 14 «καμικάζι» που έπαιξαν προχθές… Γιατί για να μην ξεχνιόμαστε η ΑΕΚ ούτε τα επόμενα χρόνια θα μπορεί να κάνει μεγάλα οικονομικά «ανοίγματα». Για να μην «βουλιάξει» το καράβι πρέπει να το πάμε συντηρητικά κάνοντας κάποιες προσθήκες που όντως θα βοηθήσουν. 4-5 προσεκτικότατες προσθήκες τύπου ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ. Άλλωστε αποδείχθηκε περίτρανα πως «λαχεία» υπάρχουν και προς τα εκεί πρέπει να έχουμε το βλέμμα μας στραμμένο.

Πάμε τώρα στο παιχνίδι της επόμενης Κυριακής. ΚΑΙ σε αυτό διακυβεύονται πολλά. Με μία νίκη τα κέρδη μεγιστοποιούνται και πιθανότατα «σκαρφαλώνεις» 2-3 θέσεις, έχοντας την δυνατότητα να είσαι 12-13ος. Πράγμα πρωτόγνωρο για την φετινή πορεία μας στο πρωτάθλημα. Με νίκη τα πόδια λύνονται και άνεμος αισιοδοξίας πνέει για το μέλλον. Κοντινό και μακρινό…

Με ήττα όμως;;; Η ομάδα παραμένει στο βυθό… της βαθμολογίας και πέραν αυτού «πριμοδοτεί» έναν από τους άμεσους φετινούς και περιστασιακούς της αντιπάλους, τον Άρη. Αυτό πρέπει να το έχουμε κατά νου και στα 4 ματς που ακολουθούν. Με Άρη, ΟΦΗ, ΠΑΝΙΩΝΙΟ και ΚΕΡΚΥΡΑ. Αυτά τα παιχνίδια όπως λένε πολλοί δεν σου δίνουν 3… αλλά 6 πόντους και αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βγει από το μυαλό όλων μας. Σε τέτοιες περιπτώσεις ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ και η ισοπαλία είναι πολύ χρησιμότερη από την ήττα… Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι και σε προηγούμενες χρονιές που η ομάδα ήταν σταθερά μέσα στην 3άδα των πρωτοπόρων στο Χαριλάου, ψιλο-συντηρητικά… παίζαμε. Ειδικά φέτος αυτό επιτάσσει και η λογική.

Τα γράφω αυτά γνωρίζοντας ότι πολλά από τα παιδιά της ομάδας μας διαβάζουν το aek-live, αν και είμαι σίγουρος ότι αυτά τα παιδιά γνωρίζουν πολύ καλύτερα απ’ όλους εμάς που βρισκόμαστε στα πέριξ…, τι πρέπει να κάνουν. Εμείς απλά, κάθε Κυριακή έχουμε υποχρέωση να στεκόμαστε στο πλευρό τους και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι οι «πιστοί»… να ξεπεράσουν κατά πολύ τις 10.000. Το έναυσμα δόθηκε από τα παιδιά μας το ΣΑΒΒΑΤΟ.

Ρένος Αρβανίτης για το AEK-Live

Προηγούμενο άρθροΟ τρελός Φωτογράφος! (photos)
Επόμενο άρθροΑπόστολος Κόντος: Στο νοσοκομείο με ελαφρύ έμφραγμα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.