Οι Αθηναίοι ξημεροβραδιάζονται στο Youporn…

2

you_porn-aTHENS

Φανατικοί της πορνογραφικής ιστοσελίδας Youporn είναι οι Αθηναίοι σύμφωνα με τα στατιστικά με τις επισκέψεις για το 2012 που έδωσε το εν λόγω site στη δημοσιότητα, η ελληνική πρωτεύουσα βρίσκεται στην έκτη θέση της λίστας με τις πόλεις από τις οποίες έγιναν τα περισσότερα «χτυπήματα».

Σύμφωνα με τα στατιστικά του γνωστού site με τα βίντεο ερωτικού περιεχομένου, η λίστα με τις έξι χώρες με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα έχει ως εξής:

  1.     ΗΠΑ
  2.     Γερμανία
  3.     Γαλλία
  4.     Ιταλία
  5.     Μεγάλη Βρετανία
  6.     Καναδάς

Η λίστα με τις 10 πόλεις με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα έχει ως εξής:

  1.     Μιλάνο
  2.     Ρώμη
  3.     Παρίσι
  4.     Λονδίνο
  5.     Βερολίνο
  6.     Αθήνα
  7.     Μόναχο,
  8.     Νέα Υόρκη
  9.     Πόλη του Μεξικού
  10.     Βιέννη

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αναζητήσεις των επισεκπτών του γνωστού site, τουλάχιστον για τους celebrity τη λίστα των οποίων δίνεται και στη δημοσιότητα:

  1.     Κιμ Καρντάσιαν
  2.     Σάρα Τομάσι
  3.     Πάρις Χίλτον
  4.     Πάμελα Αντερσον
  5.     Μεγκαν Φοξ
  6.     Χαλγκ Χόγκαν
  7.     Ολβίδο Χορμίγκος Κάρπιο
Προηγούμενο άρθροΝέα ήττα για ΑΟΝΦ Άτταλο! Αναβολή λόγω “λίμνης” για Χαλκηδονικό!
Επόμενο άρθροΝησίδα Νέας Φιλαδέλφειας: ‘Καρκίνος υψηλής τάσης’ !
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάνε οι πρωτιές στον έρωτα και το σεξ που κάποτε πέρναμε λοιπόν!! Τώρα μας κατάντησαν (…αυτοί που μας ..επιβουλεύονται), να συγκαταλεγόμαστε με τους Γερμανούς στις πρώτες θέσεις των …ματάκηδων, διεθνώς! Αλλά επειδή εμεις έχουμε αρχαίες ρίζες και ακολουθούμε το ρητό “συν Αθηνά και χείρα κίνει”, όλο και κάπου ξεφέυγουμε από αυτούς τους ξενέρωτους τους Βόρειους… Μπροστά αδέλφια, μην μασάτε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.