Με το “Αριστερό” ξεκίνησε το 2013 ο ΑΟΝΦ Άτταλος…

0

2012-12-01-748-533x3001“Αργοπορημένοι” μπήκαν στο γήπεδο Καλαμακίου οι παίκτες του ΑΟΝΦ για τον αγώνα με το Καλαμάκι, το Σάββατο το απόγευμα. Στο α΄ημίχρονο βρίσκονταν σε άλλο γήπεδο, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν

οι γηπεδούχοι και πέτυχαν δύο γκολ (16΄ και 45΄) που τους έδωσαν σημαντικό προβάδισμα.

Στην επανάληψη οι Φιλαδελφειώτες ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους, πέτυχαν τη μείωση του σκορ με τον Γαγάκα στο 55΄(με ωραίο πλασέ μετά από εξαιρετική παράλληλη μπαλιά του Φέκα) και δημιούργησν πλήθος ευκαιριών, αλλά η “στρογγυλή θεά” δεν τους έκανε το χατίρι, σαν να ήθελε να τους τιμωρήσει για την ασυνέπειά τους στο πρώτο μέρος.

Ασύνδετος και άνευρος ήταν σε όλο το πρώτο μέρος ο Άτταλος. Οι γραμμές του είχαν μεγάλες αποστάσεις, για κίνηση ούτε λόγος, ενώ τα λάθη διαδέχονταν το ένα το άλλο. Ο Βολιώτης με συνεχείς αλλαγές θέσεων προσπαθούσε να διορθώσει τα κακώς κείμενα, χωρίς όμως να το πετυχαίνει. Απ’ την άλλη, το Καλαμάκι πρόσεχε την άμυνά του και τις δύο φορές που του δόθηκε η ευκαιρία έδωσε καίρια χτυπήματα.

Η ανάπαυλα αφύπνισε τους παίκτες της ομάδας μας, οι οποίοι μπήκαν αποφασιστικά στο γήπεδο για το δεύτερο μέρος. Πέτυχαν γρήγορα γκολ, γεγονός που έδωσε πολλές ελπίδες για ανατροπή του σκορ. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε, παρόλο που για ένα ημίχρονο τα παιδιά απέδωσαν ποδόσφαιρο αξιώσεων και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Στο ίδιο διάστημα το Καλαμάκι είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο και αγωνιζόταν με νύχια και με δόντια να κρατήσει τα κεκτημένα. Τελικά φτάσαμε στο τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή που βρήκε τους παίκτες του Καλαμακίου να πανηγυρίζουν έξαλλα μια μεγάλη νίκη και τους παίκτες του ΑΟΝΦ να φεύγουν περίλυποι για τα αποδυτήρια.

Αυτό που κρατάμε απ’ το ματς είναι η εφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου, που ανέδειξε τα χαρίσματα και τις δυνατότητες της ομάδας μας, ενώ πρέπει να προβληματίσει έντονα η αγωνιστική συμπεριφορά του πρώτου. Γιατί είναι πραγματικά ανεξήγητο να κατεβαίνεις να δώσεις αγώνα με μια ομάδα που έχει δείξει στα τελευταία ματς ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία και να μην είσαι σοβαρός και συγκεντρωμένος από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Μετά από αυτή την ήττα, η ομάδα μας παρέμεινε στους 31 βαθμούς και έπεσε από την πρώτη θέση, στην οποία πλέον βρίσκεται ο ΓΣ Καισαριανής με 32, μετά τη νίκη του επί του Πήγασου με 2-0.

Για τον ΑΟΝΦ Άτταλος αγωνίστηκαν οι : Παπαδόπουλος, Καρβούνης, Χρυσανθακόπουλος (83΄Ντάρλας), Γκιβίσης, Ξύγκος, Ράγιας, Κουβέλης, Γαγάκας, Μουρτζούκος (46΄Λεβέντης), Φέκας, Καραγιάννης

Προηγούμενο άρθρο224,5 εκατομμύρια οφείλουν οι Δήμοι στην ΕΥΔΑΠ! Διακανονισμό έκανε ο Δήμος Φ.Χ.
Επόμενο άρθροΜε το “Δεξί” το 2013 ο Α.Ο.Π. Χαλκηδονικός…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.