Μεγάλες δόξες του ελληνικού μπάσκετ στην πόλη μας, για καλό σκοπό!

0

BASKETBALL_VETERANOI-FILADELFEIA-XALKIDONAΜε στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, η ομάδα Μπάσκετ του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου μας, υποδέχεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Ο.Σ.Κ (Θεσσαλονίκης και Κυκλάδων – Εθνική Οδός) την ομάδα του Συλλόγου των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος σε φιλικό αγώνα, την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 18.30.

Μεγάλες δόξες του ελληνικού μπάσκετ από το παρελθόν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής της πόλης μας, να συνδράμουν στην προσπάθεια ουσιαστικής συμπαράστασης και προσφοράς σε συμπολίτες μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Ανάμεσα τους οι Α. Γαλακτερός, Γ. Σιγάλας, Α. Κορωνιός, Ν. Μπουντούρης, Φ. Αλβέρτης , Χ. Χριστοδούλου, Ε. Ρεντζιάς, Γ. Μασλαρινός, ο Γ. Σγουρός και πολλοί άλλοι.

Στο προαύλιο χώρο του γηπέδου θα υπάρχουν εκδηλώσεις για τους μικρούς θεατές και με φουσκωτά, ανιματερ κ.λ.π.

Ένας αγώνας με ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή.

Το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα 3 ευρώ.

 

Προηγούμενο άρθροΤι ισχύει για τις αντιμισθίες αιρετών όλες οι νέες αλλαγές…
Επόμενο άρθροΕυχαριστήριο μήνυμα των εθελοντών του Κοινωνικού Παντοπωλείου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.