Κοινωνικό παντοπωλείο Δήμου Φ.Χ… “εν δράση”

5

pantopoleio1Η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος κ. Ευτυχία Αποστολάκη – Γαϊτανά και η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Δημοτική Σύμβουλος κ. Αγ. Καβακοπούλου εκφράζουν δημόσια τις θερμές ευχαριστίες τους σε όλους τους χορηγούς για τις ευγενικές προσφορές και δωρεές αγαθών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας ειδικά αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Παρά τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που ισχύουν για όλους, μεγάλες επιχειρήσεις, σύλλογοι, φορείς και ευαισθητοποιημένοι πολίτες εξέφρασαν την αγάπη και τα αλληλέγγυα συναισθήματα τους προς τους συνάνθρωπους μας που δοκιμάζονται, προσφέροντας ουσιαστική στήριξη για την αντιμετώπιση των καθημερινών τους αναγκών. Να τονίσουμε ότι τις περισσότερες φορές η προσφορά τους είναι επαναλαμβανόμενη στο Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, σε τακτά χρονικά διαστήματα, αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες πολλών συμπολιτών μας που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας.

Συγκεντρώθηκε ικανοποιητική ποσότητα από αγαθά πρώτης ανάγκης καθώς και γαλοπούλες όπου διανεμήθηκαν σε 220 και πλέον οικογένειες της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας βοηθώντας έτσι οικονομικά ασθενείς συμπολίτες μας στο να εξασφαλίσουν το γιορτινό τους τραπέζι.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους :

  • Την Κρεαταγορά Αθηνών και τον προεδρό της κο Τσιρώνη.
  • Γονείς και φίλους του 1ου Δημοτικού Σχολείου «ΣΠΑΘΑΡΗ»»
  • Σύλλογο Γονέων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Φιλαδέλφειας
  • Τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ν. Χαλκηδόνας

καθώς και σε δεκάδες ανώνυμους συμπολίτες μας  για τη συμμετοχή τους και την κοινωνική τους ευαισθησία.

Για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο έργο προσφοράς του Κοινωνικού Παντοπωλείου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλ. 201- 2526255 και 6977267887 (Α. Καβακοπούλου).

Προηγούμενο άρθροΕφημερίδα Fx-news: Δεκέμβριος 2012
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα εορτασμού Θεοφανείων στην Πόλη μας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οτιδήποτε συμβάλει σε όφελος της κοινωνίας και ίδίως των φτωχών είναι στην σωστή κατευθυνση.Εκείνο που θα πρέπει να προσεχθεί και να μείνει εκτός παιχνιδιού δημοτικών εκλογών είναι ,αυτή η προσπάθεια να μην κατατείνει στην εξαγορά συνειδήσεων και εν τέλει ”ψηφαλακίων”’διοτι στην μικρή μου εμπειρία που εχω στα τοπικά δρώμενα ,το συνάντησα και αυτό.—-;;;;;;;;;;;;

  2. Η ελεημοσύνη. Προσέχετε τὴν ἐλεημοσύνην ὑμῶν μὴ ποιεῖν ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων πρὸς τὸ θεαθῆναι αὐτοῖς· εἰ δὲ μήγε, μισθὸν οὐκ ἔχετε παρὰ τῷ πατρὶ ὑμῶν τῷ ἐν τοῖς οὐρανοῖς. 2 ῞Οταν οὖν ποιῇς ἐλεημοσύνην, μὴ σαλπίσῃς ἔμπροσθέν σου, ὥσπερ οἱ ὑποκριταὶ ποιοῦσιν ἐν ταῖς συναγωγαῖς καὶ ἐν ταῖς ρύμαις, ὅπως δοξασθῶσιν ὑπὸ τῶν ἀνθρώπων· ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ἀπέχουσι τὸν μισθὸν αὐτῶν. 3 σοῦ δὲ ποιοῦντος ἐλεημοσύνην μὴ γνώτω ἡ ἀριστερά σου τί ποιεῖ ἡ δεξιά σου, 4 ὅπως ᾖ σου ἡ ἐλεημοσύνη ἐν τῷ κρυπτῷ, καὶ ὁ πατήρ σου ὁ βλέπων ἐν τῷ κρυπτῷ ἀποδώσει σοι ἐν τῷ φανερῷ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.