Δημοτικό συμβούλιο-Live: Δείτε σε Μαγνητοσκόπηση(με εικόνα & ήχο) την “καταψήφιση” του Προϋπολογισμού 2013!

0

prypologismos-2013-dimoy-fx

Δείτε Live από το Fx-news.gr, το σημερινό δημοτικό συμβούλιο (7.00 μ.μ.) με Θέμα τον  Προϋπολογισμό 2013!!!

Η συνεδρίαση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου ΕΠΑΛ “Μίλτος Κουντουράς.

 Δείτε σε Videos ΟΛΟ το Δ.Σ. με την “καταψήφιση” του Προϋπολογισμού 2013 Δήμου Φ.Χ.!!!

→ΕΔΩ←

 

Ψήφιση Ετήσιου Προγράμματος Δράσης, Τεχνικού Προγράμματος και Προϋπολογισμού Εσόδων-Εξόδων του Δήμου οικ. έτους 2013, βάσει της αριθ.          9/2013  απόφασης-εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής.

• Καλούνται επίσης, δυνάμει της παρ. 3 του άρθρου 69 του Ν. 3852/2010, ο Δ/ντής Οικ. Υπηρεσιών κ. Ι.Λαρδής, η Δ/ντρια Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ε.Κολοβού και οι υπάλληλοι της Δ/νσης Τ.Υ.  κ.κ. Ε.Σγουράκη, Π.Μανής και Σ.Ντιούδης όπως παραστούν στη Συνεδρίαση, προκειμένου να παράσχουν, λόγω υπηρεσιακής αρμοδιότητος, πληροφορίες προς το Σώμα σχετικά με το μοναδικό θέμα της Η.Δ..

Προηγούμενο άρθροΝέες προσλήψεις με πεντάμηνες συμβάσεις…
Επόμενο άρθροΗμερίδα Ένωσης Γονέων Φ.Χ.: «Ανίχνευσης και αντιμετώπισης των δυσκολιών στη μάθηση και στην προφορική επικοινωνία»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.