Γ.Καραγιάννη: Έναρξη θεραπευτικής ομάδας αυτογνωσίας

0

ΚαταγραφήΗ κα Γεωργία Καραγιάννη  είναι Ψυχοθεραπεύτρια – Οικογενειακή Θεραπεύτρια.

Είναι Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής και Οικογενειακής Θεραπείας(ΕΛ.Ε.ΣΥ.Θ) και    Συνεργάτης της Μονάδας Φροντίδας Ψυχικής Υγείας του Ευγενιδείου    Θεραπευτηρίου.

 Το Φεβρουάριο του 2013 θα δημιουργήσει θεραπευτική  ομάδα αυτογνωσίας στο ιδιωτικό της γραφείο.Η ομάδα θα διαρκέσει  μέχρι τον Ιούνιο του 2013 και οι συναντήσεις θα είναι δεκαπενθήμερες  διάρκειας 2 ωρών.

Η ομάδα  παρέχει τη δυνατότητα στα μέλη της να κουβεντιάζουν αυτά που τους απασχολούν σε σχέση με τον εαυτό τους,την οικογένεια τους,τις σχέσεις τους,την εργασία τους ή μη,τις δυσκολίες και τα προβλήματα τους.

 Η ομάδα αφορά  ανθρώπους που επιθυμούν  να μετάσχουν σε μια πορεία  αυτογνωσίας  και να αναπτύξουν λειτουργικούς τρόπους «σχετίζεσθαι»  αντλώντας  υποστήριξη  από την αλληλεπίδραση  τους με την ομάδα. Μέσα σε κλίμα αποδοχής, εμπιστοσύνης και ασφάλειας το οποίο δημιουργείται από τον  θεραπευτή ,τα μέλη της ομάδας μοιράζονται εμπειρίες και βιώματα που εμποδίζουν το προχώρημά τους. Aνακουφίζονται καθώς  σιγά σιγά συνειδητοποιούν  την καθολικότητα των συμπτωμάτων,μαθαίνουν  να  είναι σημαντικοί στους άλλους και προβαίνουν σε διορθωτικές κινήσεις,οι οποίες θα διακόψουν την επανάληψη των δυσλειτουργικών συμπεριφορών.
Τα μέλη της ομάδας θα είναι σταθερά σε όλες τις συναντήσεις.

ΕΝΑΡΞΗ: Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες/συνάντηση

ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ(4-6 μέλη)

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ: 2 φορές τον μήνα

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ: Δευτέρα 6.30-8.30 μ.μ.

ΧΑΜΗΛΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 50 ευρώ

Εχεμύθεια –Τήρηση απορρήτου

Δηλώστε συμμετοχή στο  210-2523969/6940-793788

Διεύθυνση:Χανίων 4 Νέα Φιλαδέλφεια(πλησίον ΗΣΑΠ Περισσού)

 

http://systemic-psychotherapy.blogspot.com

 

Προηγούμενο άρθροΔικαστική απόφαση αναστέλει μείωση μισθών λόγω μνημονίου!
Επόμενο άρθροVideo με τα παιδιά της Παιγνιοθήκης να διασκεδάζουν με τον Μάγο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.