Β.Βέττος: Οι Δημοτικές εκλογές του 2014 και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι της Πόλης μας…(Νο2)

1

fx-dimarxos-ekloges-filadelfia-xalkidona-2014

Στο→“Οι Δημοτικές εκλογές του 2014 και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι της Πόλης μας…(Νο1)”, τελειώναμε το άρθρο μας με το εξής συμπέρασμα:

«Επομένως εάν  αυτήν την στιγμή γίνονταν οι δημοτικές εκλογές στην Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα, ο Χάρης  Τομπούλογλου θα ήταν Δήμαρχος, διότι  η «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ»  είναι παντού στην πόλη. Μέσω συλλόγων, δράσεων, εκδηλώσεων κλπ, επίσης  ο ίδιος ο Χάρης Τομπούλογλου, από την επομένη μέρα των εκλογών του 2010, είναι  κυριολεκτικά, δίπλα στους δημότες …»

Σήμερα στο Νο2 και 16 μήνες πλέον πριν τις δημοτικές εκλογές, δεν έχει φανεί στον ορίζοντα, κάποιος υποψήφιος δήμαρχος ή κάποια ομάδα, παράταξη κλπ, που θα μπορέσει  πραγματικά να «κοντράρει» τον Χάρη Τομπούλογλου

Υπάρχουν βέβαια αρκετοί από τους “γνωστούς” μας που “ονειρεύονται” την καρέκλα του Δημάρχου… αλλά ΔΕΝ υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να καθίσουν σε αυτήν…! Και απλά θα περνάνε τον χρόνο τους και τον καιρό τους με ίντριγκες, συναντήσεις, σχέδια και οράματα… απλά για να έχουμε να λέμε και να γράφουν τα ΜΜΕ!!!

Μιλάμε  για  σήμερα…

Για τώρα…

Γιατί αύριο μπορεί να βγει στον «αφρό» κάποια σοβαρή υποψηφιότητα με μεγάλες πιθανότητες νίκης

Και αυτό θα γίνει ΜΟΝΟ αν ο ίδιος ο Χάρης Τομπούλογλου… το επιτρέψει να γίνει…

Η συνέχεια στο Νο3…

Δείτε ΕΔΩ το Νο1

Προηγούμενο άρθροΗ πίτα των παλαιών Προσκόπων(photos)
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση της Επιτροπής Ανέργων Ν.Φ-Ν.Χ
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.