Τρίτη 11 Αυγούστου 2020 - 9:41 μμ

Κοινωνικό παντοπωλείο Δήμου Φ.Χ… “εν δράση”

Η Fx-news στο Google News

Επίσημος συνεργάτης

pantopoleio1Η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος κ. Ευτυχία Αποστολάκη – Γαϊτανά και η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Δημοτική Σύμβουλος κ. Αγ. Καβακοπούλου εκφράζουν δημόσια τις θερμές ευχαριστίες τους σε όλους τους χορηγούς για τις ευγενικές προσφορές και δωρεές αγαθών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας ειδικά αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Παρά τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που ισχύουν για όλους, μεγάλες επιχειρήσεις, σύλλογοι, φορείς και ευαισθητοποιημένοι πολίτες εξέφρασαν την αγάπη και τα αλληλέγγυα συναισθήματα τους προς τους συνάνθρωπους μας που δοκιμάζονται, προσφέροντας ουσιαστική στήριξη για την αντιμετώπιση των καθημερινών τους αναγκών. Να τονίσουμε ότι τις περισσότερες φορές η προσφορά τους είναι επαναλαμβανόμενη στο Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, σε τακτά χρονικά διαστήματα, αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες πολλών συμπολιτών μας που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας.

Συγκεντρώθηκε ικανοποιητική ποσότητα από αγαθά πρώτης ανάγκης καθώς και γαλοπούλες όπου διανεμήθηκαν σε 220 και πλέον οικογένειες της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας βοηθώντας έτσι οικονομικά ασθενείς συμπολίτες μας στο να εξασφαλίσουν το γιορτινό τους τραπέζι.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους :

  • Την Κρεαταγορά Αθηνών και τον προεδρό της κο Τσιρώνη.
  • Γονείς και φίλους του 1ου Δημοτικού Σχολείου «ΣΠΑΘΑΡΗ»»
  • Σύλλογο Γονέων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Φιλαδέλφειας
  • Τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ν. Χαλκηδόνας

καθώς και σε δεκάδες ανώνυμους συμπολίτες μας  για τη συμμετοχή τους και την κοινωνική τους ευαισθησία.

Για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο έργο προσφοράς του Κοινωνικού Παντοπωλείου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλ. 201- 2526255 και 6977267887 (Α. Καβακοπούλου).

Υποστηρίξτε με ένα Like την σελίδα μας στο Facebook!