Rock Hug Christmas Party – Μήνυμα αλληλεγγύης για το σύλλογο “Η αγκαλιά”!

0

Το MPGroup Διοργανώνει την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου(9.00μμ), το ROCK HUG XMAS PARTY και παρουσιάζει τους In Phaze μαζί με τις μοναδικές Normah στο stage του Bat City.
Οι δύο μπάντες θα μοιραστούν την σκηνή για ένα απολαυστικό live με δικά τους κομμάτια αλλά και διασκευές ενώ έπειτα θ’ ακολουθήσει ένα μοναδικό DJ-SET από 2 μέλη των In Phaze τον Ηλία και τον Κώστα.
Όλα τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στον σύλλογο “Η Αγκαλιά”

Με αυτή την κίνηση το MPGroup αλλά και οι 2 μπάντες θέλουν να περάσουν ένα ηχηρό , μουσικό μήνυμα αλληλεγγύης αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Οι In Phaze θέλοντας να ενισχύσουν τον σκοπό αυτού του event, θα παρουσιάσουν ένα τραγούδι έκπληξη τ’ οποίο γράφτηκε και γυρίστηκε ειδικά γι αυτή την βραδιά ,τον σύλλογο “Η Αγκαλιά” και τα Χριστούγεννα , με τίτλο ‘’Christmas Neverland’’ τ’ οποίο θα συμπεριληφθεί και στο επερχόμενο νέο τους album.

Είσοδος 10€ μαζί με μπύρα. Όλα τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στον σύλλογο “Η Αγκαλιά”

Υπεύθυνη: Μαργαρίτα Τσιριγώτη
Τηλ. Επικοινωνίας: 6958 333 480
mpgroupgr@gmail.com

Bat City Club
Leoforos Alexandras 11, Athens, Greece

Προηγούμενο άρθροΤα Νέα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού!(photos)
Επόμενο άρθροΑπίστευτο: Μέθυσε τους ανήλικους φίλους του γιου της κι έκανε σεξ μαζί τους!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.