35 Χρόνια μετά την αποφοίτηση…

0

Μια νοσταλγική και συγκινητική βραδιά έζησαν οι απόφοιτες του 1977, της Στ3 του Λυκείου Θηλέων Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι “παλιές συμμαθήτριες” συναντήθηκαν, 35 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους, στο «Καφέ-Μεζέ» του Γιάννη και της Φανής (επίσης συμμαθήτριάς τους) την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου. Θυμήθηκαν τα υπέροχα μαθητικά χρόνια που πέρασαν μαζί, ήπιαν κρασάκι στην υγειά των παρόντων και στη μη λησμοσύνη όσων έχουν φύγει από τη ζωή και εξιστόρησαν η κάθε μια, σε σύντομη αναδρομή, την πορεία της ζωής τους από τότε μέχρι και σήμερα. Επίσης, αντάλλαξαν δώρα με κλήρωση,  όπως ακριβώς έκαναν στο Σχολείο την τελευταία ημέρα πριν από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Παρούσες οι 25 από τις υπερδιπλάσιες του Τμήματος, οι οποίες δεν κατάφεραν, παρά τις πολλές προσπάθειες, να εντοπίσουν όσες έχουν μετοικήσει εκτός Φιλαδέλφειας ή και εκτός Αττικής. Υπόσχεση όλων πριν τον αποχωρισμό, η καθιέρωση της ημερομηνίας αυτής για νέες συναντήσεις, η συνέχιση των προσπαθειών για ανεύρεση και των υπολοίπων συμμαθητριών και η πρόσκληση, στην επόμενη συνάντηση, και των Καθηγητών τους.

Προηγούμενο άρθροΑναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας το “κατεπείγον” Δημοτικό συμβούλιο!!!(video)
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση-Καταγγελία της Δημοτικής αρχής και επανάληψη του κατεπείγον Δ.Σ.!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.