Με όπλα οι δάσκαλοι στα σχολεία…

0

Την ώρα που οι ΗΠΑ πενθούν για το μακελειό στο δημοτικό σχολείο του Νιούταουν, ορισμένοι φαίνεται να πιστεύουν ότι η λύση στο πρόβλημα της οπλοκατοχής είναι ακόμη περισσότερα όπλα.

Αν και δεν είναι λίγα τα αμερικανικά σχολεία και τα πανεπιστήμια στα οποία υπάρχει ένοπλη ασφάλεια, πριν λίγες ημέρες ο βουλευτής των Ρεπουμπλικανών της Βιρτζίνια Ρόμπερτ Μάρσαλ, πρότεινε ένα νομοσχέδιο σύμφωνα με το οποίο οι δάσκαλοι θα μπορούν να οπλοφορούν, προκειμένου να προστατέψουν τους μαθητές τους εάν χρειαστεί.

Αυτή η πρωτοβουλία αρχίζει να εφαρμόζεται σε μερικές πολιτείες. Για παράδειγμα, στη Γιούτα πάνω από 150 δάσκαλοι έχουν ήδη παρακολουθήσει μια σειρά μαθημάτων για τις αρχές της άμυνας και της κρυφής οπλοφορίας.

Προς το παρόν η Γιούτα και το Κάνσας είναι οι μοναδικές πολιτείες, όπου επιτρέπεται η κρυφή οπλοφορία στα σχολεία.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Associated Press, οι αρχές της Αριζόνα επίσης εξετάζουν την πρόταση να επιτραπεί η οπλοφορία στους καθηγητές.

Προηγούμενο άρθροΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ.: “Παιχνιδάκια Απαρτίας”… Στέρησαν από εκατοντάδες δημότες το δικαίωμα στην γνώση!!!
Επόμενο άρθροΟ έρωτας ύψος δεν κοιτά…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.