Μαθήματα ανθρωπιάς έδωσαν μαθητές με το χαρτζιλίκι τους…

0

Μια χούφτα μαθητές από ένα γυμνάσιο της Σαρωνίδας αποφάσισαν να διδάξουν στους μεγάλους τι θα πει αλληλεγγύη. Έδωσαν όλες τις οικονομίες τους και αποφάσισαν να βοηθήσουν πραγματικά οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα στο Πέραμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, τα παιδιά μάζεψαν τα χρήματα από το χαρτζιλίκι τους, μάζεψαν όλα τα ρούχα που δεν τους έκαναν και μόλις τελείωσαν το μάθημα, έβαλαν τους γονείς και τους δασκάλους τους να τους πάνε στο Πέραμα για να συναντήσουν μητέρες που τα βγάζουν δύσκολα πέρα.

newsbeast.gr

Προηγούμενο άρθροΚαλπάζει ο Α.Ο.Ν.Φ. ‘Ατταλος…
Επόμενο άρθροΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ–ΑΡΒΕΛΕΡ: “Η άγνωστη ιστορία της Φιλαδέλφειας”! Αποκλειστικό Βίντεο-Ντοκουμέντο του Fx-news.gr
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.