ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ–ΑΡΒΕΛΕΡ: “Η άγνωστη ιστορία της Φιλαδέλφειας”! Αποκλειστικό Βίντεο-Ντοκουμέντο του Fx-news.gr

1

Αναδημοσιεύουμε το αποκλειστικό video του Fx-news.gr με την “Μεγάλη”  Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ να μιλά για την ιστορία της πόλης μας:

Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ.) ώρα 7.00μμ (05/12/2011)…

…η Διάσημη Ελληνίδα της διασποράς  Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ είναι έτοιμη να ξεκινήσει την ομιλία της…

…εκατοντάδες συμπολίτες μας και όχι μόνο, που έχουν ασφυκτικά κατακλύσει το Π.Π.Ι.Ε.Δ…πραγματικά κρέμονται από τα χείλη της…

…Και επειδή η εικόνα προσδίδει την πραγματικότητα με ακρίβεια, το Fx-news.gr αποκλειστικά, κάλυψε την εκδήλωση με βίντεο και φωτογραφίες:

Ολόκληρη την ιστορική ομιλία-ντοκουμέντο της Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, την παρουσίαση της καθηγήτριας και τις ομιλίες από τους  εκπροσώπους του Συνδέσμου Μικρασιατών Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας «ΟΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ».

ΥΓ1.-Η άγνωστη ιστορία της Φιλαδέλφειας που μας πρόσφερε η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ δεν υπάρχει σε βιβλία ούτε στο ιντερνέτ ούτε …πουθενά. Είναι ιστορικό ντοκουμέντο !

ΥΓ2.-Απλά να αναφέρουμε ότι, όταν τελείωσε η ομιλία της κας Γλύκατζη-Αρβελέρ, είχαμε δάκρυα συγκίνησης από τους ακροατές…!

ΥΓ3.-Πρέπι να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στον συνδημότη μας Χρήστο Τριανταφύλλου που “κατόρθωσε” και έφερε στην πόλη μας την  Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ.

Ολόκληρη η ιστορική ομιλία-ντοκουμέντο της Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ:

 

 

© Fx-news.gr : Ιστορική ομιλία της, ΕΛΕΝΗ… από billaros1971

Προηγούμενο άρθροΜαθήματα ανθρωπιάς έδωσαν μαθητές με το χαρτζιλίκι τους…
Επόμενο άρθρο“Κυριακάτικη Καλημέρα” από το Σούνιο μας είπε Τουρκικό πολεμικό σκάφος!!!
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Aυτή η μικρή φράση κρύβει τόσες αλήθειες! Έχει πολύ βάθος και δίνει σε όλους μας το έναυσμα για καινούριες αποφάσεις και σκέψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.