Εκδήλωση Συμβουλευτικής από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Φ.Χ.

0

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας σε συνεργασία με την Career In Progress, καλεί τους γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές που φοιτούν  στη Α’ Λυκείου σε εκδήλωση συμβουλευτικής που οργανώνει τη Κυριακή 9  Δεκεμβρίου 2012, και ώρα 11:00 στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας (Ν. Τρυπιά 45 – Νέα Φιλαδέλφεια) με θέμα «Α Λυκείου: Κι όμως δεν είναι απλά  μια τάξη μετά το Γυμνάσιο».

Η συνάντηση θα έχει τη μορφή Workshop με σκοπό την μετάδοση και υιοθέτηση εκπαιδευτικών κινήτρων, την κάλυψη πληροφοριακών κενών σχετικά με το εκπαιδευτικό σύστημα και τις κατευθύνσεις. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Προηγούμενο άρθρο“Μπλόκο” στην “Διαθεσιμότητα” από το Δικαστήριο Ξάνθης!!!!
Επόμενο άρθροΈνωση Γονέων Φ.Χ.: “Ενισχυτική διδασκαλία” και για μαθητές Γυμνασίου!Δείτε το πρόργαμμα:
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.