Δήμος Φ.Χ.: «Χώρος προσωρινής φιλοξενίας αστέγων λόγω ψύχους»

1

Η Διοίκηση του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, όρισε ως χώρο προσωρινής φιλοξενίας άστεγων ατόμων, το  Α΄ ΚΑΠΗ Νέας Φιλαδέλφειας (οδός Εφέσσου 4, Νέα Φιλαδέλφεια).

Ο συγκεκριμένος χώρος θα είναι προσβάσιμος επί 24ώρου βάσεως, κατά τις επόμενες ημέρες που η θερμοκρασία περιβάλλοντος θα είναι ιδιαίτερα χαμηλή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Αντιδήμαρχο, Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, κ. Μιχάλη Κουτσάκη, στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948235993

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΤελικά, αυτά δεν γίνονται μόνο στην Ελλάδα…
Επόμενο άρθροΣχολη Χατζήβεη: Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και γιατί προσωρινός παρακαλώ?Δεν μπορεί ο Δήμος με τα τόοοοσα Δημοτικά τέλη που εισπράττει κάθε δίμηνο να φτιάξει έναν ειδικό χώρο γι’αυτούς τους ανθρώπους με θέρμανση που ζούν στα παγκάκια?Στη Φιλαδέλφεια υπάρχουν πολλά ανεκμετάλλευτα κτίρια τα οποία μπορούν να διαμορφωθούν γι’αυτόν τον συγκεκριμένο λόγο .Αλλά είπαμε η καρέκλα πάνω απ’όλα και τι θα αρπάξουμε από τον απλό κοσμάκη γι’αυτό η ξεφτίλα συνεχίζεται…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.