Απίστευτο: Μέθυσε τους ανήλικους φίλους του γιου της κι έκανε σεξ μαζί τους!!!

0


Η 35χρονη Courtney Sue Reschke από τον Αϊντάχο των ΗΠΑ κατηγορείται ότι μέθυσε τους φίλους του γιού της και έκανε σεξ μαζί τους.

Η Reschke γνώρισε τα 15χρονα αγόρια μέσω του γιου της και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία έκανε σεξ με τουλάχιστον τέσσερα από αυτά. Η αστυνομία υποπτεύεται ότι τα θύματα είναι περισσότερα.

Επίσης, κατά τη διάρκεια των συνευρέσεών της μαζί τους, στο σπίτι της, τα δύο μικρότερα παιδιά της, ηλικίας 5 και 10 ετών, βρίσκονταν εκεί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Idaho Statesman, η γυναίκα συνελήφθη στα τέλη Νοεμβρίου και τη βαρύνουν κατηγορίες έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο και παραπλάνησης ανηλίκων.

Η Reschke παραμένει υπό κράτηση ενώ οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται.

Προηγούμενο άρθροRock Hug Christmas Party – Μήνυμα αλληλεγγύης για το σύλλογο “Η αγκαλιά”!
Επόμενο άρθρο90’s και Νένα Χρονοπούλου…! (photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.