Ανακοίνωση Νέας Προοπτικής για διαγραφή Αγαγιώτου, Μαυράκη, Παπαλουκά, Χωρινό!

0

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα 31/12/2012, συγκλήθηκε κατόπιν πρόσκλησης της Δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης, η δημοτική παράταξη Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνoς «Νέα Προοπτική» με θέμα την διαγραφή μελών, όπως ο νόμος ορίζει.

Με ομόφωνη απόφαση διέγραψε τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Αγαγιώτου Βασιλική, Μαυράκη Φίλου Παρασκευή, Παπαλουκά Ευτυχία και Χωρινό Ζαχαρία που για μεγάλο χρονικό διάστημα  και με διαφόρους τρόπους, δημιουργούσαν ιδιαίτερα προβλήματα στην συνοχή της παράταξης και την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.

Η παράταξη της Νέας Προοπτικής κλήθηκε να διοικήσει τον Δήμο μας, κάτω από αντίξοες συνθήκες που διαμόρφωσαν, ο θάνατος του επικεφαλής Γιώργου Αποστολάκη και η οικονομική κατάσταση του Δήμου και της πατρίδας μας.

Οι συνθήκες αυτές επιδεινώθηκαν από την «αποστασία» μέρους του συνδυασμού υπό τον κ. Γρετζελιά που έχει οδηγήσει στην απώλεια της πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο και την δυσλειτουργία του Δήμου.

Κάνουμε ότι είναι δυνατό, εξαντλώντας τις δυνατότητες του νόμου, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, έχοντας πάντα στο μυαλό μας, την ευθύνη απέναντι στους πολίτες που επικρότησαν με την ψήφο τους το 2010, την πολιτική και διοίκηση που άσκησε ο ιδρυτής της παράταξης Γιώργος Αποστολάκης.

Προηγούμενο άρθροΠρωτοχρονιά! Δεν είναι ίδια για όλους…
Επόμενο άρθρο2013…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.