Ανακοίνωση-Καταγγελία της Δημοτικής αρχής και επανάληψη του κατεπείγον Δ.Σ.!

0

Στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την 17/12/2012, η Δημοτική Αρχή εισήγαγε προς ψήφιση το 100% επιδοτούμενο πρόγραμμα «Δια βίου Μάθηση».

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα επιδοτείται από το Υπουργείο Παιδείας και το ΕΣΠΑ και δίνει τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας, να παρακολουθήσουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ επιμορφωτικά προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικονομίας, επιχειρηματικότητας κ.α.

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά, ενώ η διοίκηση εξασφαλίζει 100% χρηματοδοτούμενα προγράμματα, η αντιπολίτευση, αναιτιολόγητα τα καταψηφίζει.

Με τον τρόπο αυτό στερούν από τους συμπολίτες μας, τη δυνατότητα να αποκτήσουν σημαντικά εφόδια, στην προσπάθεια τους για αναζήτηση εργασίας και μάλιστα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Η Δημοτική Αρχή αρνείται να τους  ακολουθήσει στο δρόμο που έχουν χαράξει,   το δρόμο της καταστροφής.

Την Πέμπτη 27/12/2012 συγκλήθηκε νέο Δημοτικό Συμβούλιο, με σκοπό τη ψήφιση του συγκεκριμένου προγράμματος και σημαντικού διακανονισμού με την ΕΥΔΑΠ προκειμένου να αντιμετωπιστεί οφειλή 450.000 ευρώ, που προέρχεται από λογαριασμούς των τελευταίων 10 ετών, που <<κληρονομήσαμε>>.

Ελπίζαμε ότι θα  πρυτάνευε η λογική, καθώς η τελική ημερομηνία για ένταξη στο πρόγραμμα είναι η 31η Δεκεμβρίου, αλλά και η μη λήψη απόφασης για  τα χρέη στην ΕΥΔΑΠ, δημιουργεί τον κίνδυνο δέσμευσης των μισθών των υπαλλήλων του Δήμου.

Δυστυχώς όμως όπως έχουν ξανακάνει επανειλημμένως και στο παρελθόν, κατόπιν συνεννόησης, δεν εμφανίστηκαν ως όφειλαν, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που καθοδηγούνται από τον κ. Γρετζελιά, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης του κ. Τομπούλογλου, αρκετοί άλλοι μεταξύ των οποίων και οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης, του Κουμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος , με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση.

Η Δημοτική Αρχή συνεχώς συναντά εσκεμμένη άρνηση σε πλήθος προτάσεων που αφορούν το μέλλον της πόλης μας.

Κάποιοι επιδιώκουν να μη λειτουργεί τίποτα, πιστεύοντας ότι θα κερδίσουν πολλά.

Δυστυχώς το μόνο που καταφέρνουν είναι να δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο τη ήδη βεβαρημένη θέση του Δήμου και των συμπολιτών μας σε μια περίοδο εξαιρετικά δύσκολη.

Αυτές τις δύσκολες στιγμές απαιτείται σοβαρότητα και υπευθυνότητα από όλους.

Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίζει να τηρεί υπεύθυνη στάση και θα συγκαλέσει νέο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, για σήμερα, Παρασκευή 28/12/2012.

Τώρα είναι η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ για όλους όσους επικαλούνται το καθήκον και το καλό της πόλης, με την ελπίδα να εμφανιστούν και να πάρουν θέση εκεί που τους τοποθέτησε η ψήφος σας και τους καλεί ο νόμος. Στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας)

ΠΕΔΑ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ Κοινωνικό Κίνημα

ΠΑΣΟΚ

Ανεξάρτητοι Έλληνες

Δημοκρατική Αριστερά

Έντυπος και Ηλεκτρονικός τύπος

Τοπικές Οργανώσεις Κομμάτων

Προηγούμενο άρθρο35 Χρόνια μετά την αποφοίτηση…
Επόμενο άρθροΒ.Βέττος: «ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ» ή «ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ-ΔΗΜΑΓΩΓΟΣ»???
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.