Skyfall 007: “Γνωρίστε καλύτερα”… την νέα κοπέλα του James Bond(Berenice Marlohe)! (photos)

0

Μετά την πρεμιέρα του Skyfall στη Μεγάλη Βρετανία, ακολούθησαν οι πρεμιέρες σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη. Φυσικό είναι λοιπόν ο “τυφώνας” Berenice Marlohe να σαρώνει τις κινηματογραφικές οθόνες και να αφήνεις τους -κυρίως- άνδρες σινεφίλ με ανοικτό το στόμα. Φυσικά δεν ήταν τυχαία η επιλογή της ως το κύριο κορίτσι Bond, συμπληρώνοντας τη μακρά λίστα των πιο γοητευτικών γυναικών που έγραψαν ιστορία στο πλευρό του πιο διάσημου Βρετανού πράκτορα.

Όσο για τους αγαπημένους της ρόλους; “Προτιμώ να παίζω ανδρικούς ρόλους αντί για γυναικείους. Ας πούμε θα ήθελα να είμαι ο Τζόκερ στην επόμενη ταινία Μπάτμαν. Οι ρόλοι που συνήθως μ’ αρέσουν είναι αυτοί που δίνονται σε άνδρες! Πάντα ονειρευόμουν ότι είμαι ο κακός της ταινίας. Κάτι σαν το αφεντικό της μαφίας. Τέτοιους ρόλους ονειρεύομαι!”.

Προηγούμενο άρθροΑπό τη φυλακή στη Νομική Αθηνών…
Επόμενο άρθρο“Κόκκινη Κάρτα” στο Τσιγάρο από το ΣτΕ!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.