4.447 νέες θέσεις εργασίας στους Δήμους!

0

20121114-084022.jpg

Στις 4.447 ανέρχεται ο αριθμός των συμβασιούχων που θα μπορούν να προσλάβουν οι δήμοι και οι περιφέρειες της χώρας, μετά από έγκριση της Επιτροπής Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου (ΠΥΣ), σύμφωνα με την τροποποίηση που έγινε για το 2012. Αυτό προκύπτει από σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών, με την οποία προσδιορίζεται ο μέγιστος αριθμός των υπαλλήλων που θα προσληφθούν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή μίσθωσης έργου.

Στην απόφαση διευκρινίζεται ότι οι δήμοι και οι περιφέρειες θα αναλάβουν τις δαπάνες μισθοδοσίας για τους 1.800 συμβασιούχους, ενώ για τους υπόλοιπους 2.677, οι δαπάνες θα προέλθουν από ερευνητικά, αναπτυξιακά συμβόλαια και συγχρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τρίτους έργα.

Προηγούμενο άρθρο10 Λόγοι για να κάνετε σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα!
Επόμενο άρθροΓερμανία: Τεράστια αύξηση πώλησης όπλων επί Μέρκελ…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.