1o Δημοτικό Ν.Φ.(Σπαθάρη): Στην τελική ευθεία η λύση του προβλήματος στέγασης… με ένα μεγάλο δίλλημα!!!

0

Ήρθε η ώρα της λύσης του μεγάλου θέματος του πολύπαθου 1o Δημοτικού Ν.Φ.(Σπαθάρη)???

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις…

ΝΑΙ!

Μετά από τον μεγάλο πολύχρονο αγώνα του συλλόγου Γονέων & κηδεμόνων του σχολείου και  την παρέμβαση του συνηγόρου του πολίτη, ο Ο.Σ.Κ. αποφάσισε να δώσει λύση στο χρόνιο πρόβλημα του ακατάλληλου δομικά σχολείου.

Με επιστολή που έστειλε στο Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, καλεί τον Δήμο να προχωρήσει σε δημόσια διαβούλευση και μετά απόφαση δημοτικού συμβουλίου, για να αποφασιστεί εάν θα γίνει ανακατασκευή του σχολείου ή θα γκρεμιστεί και θα κατασκευαστεί καινούργιο.

Μάλιστα και σύμφωνα με ακριβέστατες πληροφορίες του Fx, ο Ο.Σ.Κ. προτείνει την λύση της κατασκευής νέου κτηρίου για την μέγιστη ασφάλεια των μαθητών…

Μένει τώρα στην δημόσια διαβούλευση που θα γίνει αύριο 2 Νοεμβρίου και κατόπιν το  δημοτικό συμβούλιο να αποφασίσει πια λύση θα  εφαρμοστεί…

 

 

Προηγούμενο άρθροΓεώργιος Παπανδρέου ο Πρεσβύτερος…
Επόμενο άρθροΚυριακή Πρωί η 5η ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ!
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.