«Επικίνδυνα παιχνίδια» στο 1o Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας…

0

Πριν λίγες μέρες στο 1o Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας είχαμε κάποια γεγονότα, τα οποία αναστάτωσαν και εξακολουθούν να αναστατώνουν, τόσο την μαθητική κοινότητα του σχολείου όσο και γενικότερα τους γονείς των μαθητών αλλά και την τοπική κοινωνία….

Το Fx γνωρίζει τα γεγονότα, αλλά λόγω ότι σε αυτά εμπλέκονται ευαίσθητες ηλικίες, καθώς και υπολείψεις, σε καμία περίπτωση δεν θα δημοσιεύσει τα γεγονότα…

Όμως, λόγω της κοινωνικής ευαισθησίας που αποδεδειγμένα διακρίνει την e-εφημερίδα μας, θα θέλαμε να τελειώσουμε την υπόθεση με μια φράση του Δημόκριτου και φυσικά να την απευθύνουμε στους ενήλικες:

“Νηπίοισιν ου λόγος, αλλά ξυμφορή γίνεται διδάσκαλος”

 

Προηγούμενο άρθροΣτο συνέδριο της Π.Ε.Δ.Α. οι Πρόσκοποι Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΤα Εισόδια της Θεοτόκου…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.