1ο Βραβείο από τη Unicef στη Σχολή Χατζήβεη!!!

0


Μια σπουδαία διάκριση έλαβε το νηπιαγωγείο της Σχολής Χατζήβεη παίρνοντας το 1ο βραβείο στο πανελλήνιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ευαισθητοποίησης για τα Δικαιώματα του Παιδιού «Τα Παιδιά Γράφουν και Ζωγραφίζουν τα Δικαιώματά τους» που υλοποίησε η Unicef σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας.

Η εκδήλωση βράβευσης πραγματοποιήθηκε στη Στοά του Βιβλίου, την Τρίτη 20 Νοεμβρίου, την Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων του Παιδιού και τη σχολή εκπροσώπησε η Διευθύντριά Χατζήβεη Γεωργία, η Δασκάλα του προνηπίου Πατσουλέ Ελένη, η οποία είχε επιμεληθεί μαζί με τους μαθητές της το έργο που βραβεύτηκε και οι μαθήτριες του Νηπιαγωγείου Τζεβελέκου Μιχηλία και Ντικιάδη Μαίρη που εκπροσώπησαν τους συμμαθητές τους.

Μέσα από τα έργα τους οι μαθητές ζήτησαν από τους μεγάλους περισσότερη ψυχαγωγία, σχολεία, φιλία και απλώνουν το χέρι σε όλα τα παιδιά της γης. Ευχόμαστε πάντα τα παιδιά να ξεχωρίζουν με το λαμπερό τους πνεύμα!

Προηγούμενο άρθρο15χρονη Μυρτώ: Δείτε τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας της…
Επόμενο άρθρο“Κατάργηση”(?) Διαθεσιμότητας στους Δήμους με ντρίπλα Μανιτάκη…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.