Τροφεία στους Παιδικούς: Παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο και προετοιμασία για Δυναμική παρουσία στο σημερινό Δ.Σ.!!!

0

Σε μαζική κινητοποίηση στο Δημαρχείο Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας προχώρησαν οι γονείς και κηδεμόνες που στέλνουν τα παιδιά τους στους παιδικούς σταθμούς του δήμου την Τετάρτη 14/11.

Έχοντας στο πλευρό τους την τοπική ομάδα της ΟΓΕ και την Επιτροπή Αγώνα Ανέργων της περιοχής, οι συγκεντρωμένοι επανέλαβαν την απόφασή τους να μην πληρώσουν τροφεία, να πιέσουν για λύσεις σε όλα τα άλλα ζητήματα. Σημειωτέον ότι με τον αγώνα τους έχουν κερδίσει τρεις αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου ενάντια στα τροφεία. Επίσης, δίπλα τους βρέθηκαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δανάη Γκούμα και Χρήστος Πολίτης.

Η δημοτική αρχή δεν εφαρμόζει τις αποφάσεις του ΔΣ. Επιπλέον, χθες, αν και ενημερώθηκε εγκαίρως όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για την παρέμβαση των γονέων, η δήμαρχος φρόντισε να λείπει. Τους γονείς «υποδέχτηκε» ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Χαρ. Μπόβος που κατ’ αρχάς αντέδρασε στην παρουσία δημοσιογράφων μη θέλοντας φωτογραφίες και βίντεο. Ακολούθως, κυνικά ξεστόμισε ότι τα 3,8 εκατ. που προϋπολόγισε η διοίκηση για το νομικό πρόσωπο που λειτουργεί τους σταθμούς, δε θα τα δώσει, άρα πάνε να τα φορτώσουν όλα στους γονείς. Ενδεικτικό το στιγμιότυπο όπου σε γονιό που του είπε πως τους ζητάνε 110 ευρώ τροφεία, ενώ πλέον βγάζει μόλις 600 ευρώ, απάντησε «και τι με νοιάζει εμένα;».

Οι γονείς κατήγγειλαν τη στάση της δημοτικής αρχής και προχωρούν σε νέα παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημοτικό Συμβούλιο αύριο Πέμπτη 8 μ.μ., πολυκλαδικό «Μ. Κουντουράς»

 

πηγη

Προηγούμενο άρθροΉρθαν οι Αμερικάνοι και το Δολάριο…
Επόμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο σήμερα(8.00μμ)! 1ο Δημοτικό & Τροφεία… το κάνουν “Εκρηκτικό”!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.