Τα Βυτιοφόρα στην Βουλή…

0


Στην Εθνική Οδό κατέβηκαν με τα οχήματα τους οι ιδιοκτήτες βυτιοφόρων πραγματοποιώντας μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας. Τα οχήματα ήταν αρχικά σταθμευμένα στο ύψος των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθεί πρόβλημα στην κυκλοφορία.

Στη συνέχεια όμως οι μηχανές άναψαν και οι οδηγοί των βυτιοφόρων όπως είπαν σκοπεύουν να κατευθυνθούν προς τη Βουλή αντιδρώντας στα μέτρα που θέλει να ψηφίσει η κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, πάνω από 50 βαριά οχήματα είναι παρατεταγμένα από το πρωί στη γέφυρα του Σκαραμαγκά, ενώ αυξημένη, αλλά μέχρι τώρα διακριτική, είναι η παρουσία δυνάμεων των ΜΑΤ.

Οι βυτιοφορείς, όπως και οι συνάδελφοί τους φορτηγατζήδες, διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι εντελώς αιφνιδιαστικά και χωρίς καμία διαβούλευση και διάλογο με τους αυτοκινητιστές, το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Μεταφορών και Δικτύων περιέλαβε στο γνωστό πολυνομοσχέδιο, που συζητείται και ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή, ρύθμιση με την οποία επιτρέπεται η μίσθωση Φορτηγών Ιδιωτικής Χρήσης, χωρίς προϋποθέσεις, γεγονός που, όπως υποστηρίζουν, υπερβαίνει τις κοινοτικές διατάξεις και οδηγεί τον κλάδο σε αδιέξοδα και μαρασμό.

Προηγούμενο άρθροΥποχρεωτική επιτροπεία και «τοπικοί φόροι» στους χρεωμένους δήμους
Επόμενο άρθροΔήμος Φ.Χ.: Φυσιοθεραπείες, Γυμναστική και Μαθήματα Πληροφορικής για τα μέλη των Κ.Α.Π.Η.!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.