Συνάντηση εθελοντών της «Τράπεζας Αγάπης» της Παναγίτσας!(photos)

0

Συνάντηση των εθελοντών της «Τράπεζας Αγάπης» της Παναγίτσας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα στο φιλόξενο χώρο του ζαχαροπλαστείου “Βάνα Κανάκη”.  Η συνάντηση αυτή αποτέλεσε ακόμα μία ευκαιρία τα στελέχη του Φιλοπτώχου Ταμείου της Παναγίτσας να ευχαριστήσουν τους δεκάδες συνεργάτες τους που μοχθούν καθημερινά εδώ και μήνες, ανιδιοτελώς, για να προσφέρουν στους συνανθρώπους μας που στερούνται ακόμα και τα απαραίτητα προς το ζην στη δύσκολη συγκυρία που διέρχεται η χώρα μας.

Αντηλλάγησαν διάφορες απόψεις για την πορεία της «Τράπεζας Αγάπης» με δεδομένο ότι αυτή στηρίζεται αποκλειστικά στις προσφορές απλών ανθρώπων και επιχειρηματιών. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο γεγονός ότι η προσπάθεια αυτή δεν έχει χρηματοδοτηθεί μέχρι τώρα από κανένα δημόσιο φορέα, πλην της Ιεράς Μητροπόλεως. Παραταύτα όλοι εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί με βάση το τρίπτυχο, ποιότητα-αξιοπρέπεια-σεβασμό και θα καλύπτει τις ανάγκες των ενοριτών μας μέχρι αυτοί να μην το έχουν ανάγκη.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου ευχαριστεί θερμά την κ. Βάνα Κανάκη για τη δωρεάν παραχώρηση του χώρου αλλά και των κερασμάτων και τον κ. Απ. Κόντο για την προσφορά των γλυκών. Οι περιοδικές αυτές συναντήσεις όλων των συνεργατών μας αποτελούν την καλύτερη απόδειξη ότι όσο είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά

         Το Εν. Φιλόπτωχο Ταμείο

———————————————

Τα συγχαρητήρια είναι πολύ λίγα μπροστά στο τεράστιο έργο των Εθελοντών….
Προηγούμενο άρθροΗ Σχολή Χατζήβεη καινοτομεί!
Επόμενο άρθροΑεροπλάνο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο!!!(video)
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.