Προσοχή! Μην Βγάζετε σκουπίδια στους κάδους μέχρι την Δευτέρα!

0

Υπομονή μέχρι τη Δευτέρα θα πρέπει να κάνουν οι πολίτες για να δουν τα σκουπίδια να απομακρύνονται από τους δρόμους, έπειτα από την απόφαση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συνεχίσουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις.

Συγκεκριμένα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφάσισε 48ωρη απεργία για σήμερα Πέμπτη και αύριο και αποχή το Σαββατοκύριακο 10-11 Νοεμβρίου.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αντιδρούν με αυτό τον τρόπο στις αλλαγές των εργασιακών σχέσεων που προκαλεί το Μεσοπρόθεσμο.

Για αυτό τον λόγο θα πρέπει ΟΛΟΙ μας να μην αφήνουμε τα σκουπίδια μας στους κάδους οι οποίοι είδη είναι ασφυκτικά γεμάτοι(Βουνά σκουπιδίων)!!! Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα Δημόσιας Υγείας!!!

 

Προηγούμενο άρθροΟ “Πόντιος Αρίσταρχος” για το μνημόνιο 3…
Επόμενο άρθροΔύο χρόνια χωρίς τον Γιώργο Αποστολάκη…
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.