Δύο χρόνια χωρίς τον Γιώργο Αποστολάκη…

2

giorgos-apostolakis-3-xronia-apo-ton-thanato-touΔύο  χρόνια χωρίς τον Γιώργο Αποστολάκη…

Δύο  χρόνια από την τραγική εκείνη Δευτέρα, την επόμενη μέρα της 1ης Κυριακής των Δημοτικών εκλογών του 2010…

Σήμερα το πρωί έγινε το Τρισάγιο μνήμης στο Νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου.

Αναδημοσιεύουμε παρακάτω την ανάρτηση, που είχαμε δημοσιεύσει στον «πρόγονο» του  Fx-news.gr το, Filadelfia-xalkidona.blogspot.com, για τον θάνατο του Γιώργου. (Η τραγική ειρωνεία της «καταραμένης» εκείνης μέρας , ήταν ότι σχεδόν ταυτόχρονα με τον Γιώργο, ξεψύχησε και ο περιπτεράς της πλατείας Πατριάρχου…μέσα στο περίπτερο…από καρδιά !)

*09/11/2010*

  ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΕ ΕΝΑΝ «ΘΝΗΤΟ»

ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ «ΥΠΕΡ» ΄Η «ΚΑΤΑ» ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ «ΘΕΤΙΚΑ» Ή «ΑΡΝΗΤΙΚΑ».

ΟΜΩΣ Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ  ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΟΛΑ.

ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ.

ΔΗΜΑΡΧΟΙ ….ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ….. ΚΛΗΤΗΡΕΣ….ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ(Α ΡΕ ΧΟΝΤΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΑΘΕΣ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ).

ΟΜΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΓΙΝΕ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ.

ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ!

ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ!

ΠΡΙΝ!

ΟΧΙ ΜΕΤΑ!

…ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ!

ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΝΕ!

ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ Ή ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ,
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ!

Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΟΜΩΣ ….ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ!

ΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!

ΓΙΩΡΓΟ Ο ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΠΑΙΚΤΗ ΑΠΟ ΨΗΛΑ.

ΕΣΕΝΑ.

ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΝΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ, ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!

ΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ!

*ΜΕ ΤΙΜΗ

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ blog

Προηγούμενο άρθροΠροσοχή! Μην Βγάζετε σκουπίδια στους κάδους μέχρι την Δευτέρα!
Επόμενο άρθροΗ Φανή Χαλκιά θα γυμνάζει τις γυναίκες των φυλακών Κορυδαλλού!
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πέρασαν δύο χρόνια από εκείνη την τραγική για όλους μας βραδιά… του άδικου χαμού του Γιώργου. Λέω ‘γιά όλους μας’, γιατί ανεξάρτητα αν είμασταν ψηφοφόροι του ή όχι, αυτός ο μοναδικός άνθρωπος είχε καταφέρει να είναι αγαπητός ακόμη και στους πολιτικούς του αντιπάλους. Οχι αυτόματα και εξαρχής. Με προσωπική υπερ-προσπάθεια και σιγά-σιγά, απέδειξε πως η πολιτική μπορεί να έχει και άλλο πρόσωπο. Το ανθρώπινο,που ο Γιώργος, μας έδειξε τον δρόμο γι αυτό.
    Τώρα άν κάποιοι το κατάλαβαν και κατά πόσον,.. η Ιστορία θα το δείξει… Μέχρις στιγμής πάντως εμείς δεν είδαμε να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μερικοί δε, ισχυρίζονται περί του αντιθέτου! Και έχουν και επιχειρήματα να παραθέσουν… Είναι άδικο, οι επίγονοι της μεγάλης αυτής προσωπικότητας, με το όνομα ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, να θαλασσοδέρνονται στα απόνερα της μικρο-πολιτικής, για ένα μικρό Δήμο, που τού έμελλε να μεγαλώσει πρόωρα!! Ας εμπνευστούμε -ΟΛΟΙ ΜΑΣ- από αυτούς τους λίγους -φυσικά- που μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού, τίμησαν το αξίωμα του Δημάρχου της ιστορικής και μεγάλης -πλέον – πόλης μας!! Στα ανοικτά των καιρών η ιστορία γράφεται από αυτούς που ενώνουν τον λαό και βγάζοντάς τον από ‘αδιέξοδα’, τον οδηγούν στο ξέφωτο της αλήθειας! Θα συναντηθούμε εκεί που χέρι-χέρι κι όλοι μαζί θα αλλάξουμε σελίδα και θα αποδείξουμε για άλλη μια φορά πως στα δύσκολα, η Ελλάδα Μπορεί!!

  2. Το παράδειγμά του άραγε ποιούς ενέπνευσε? Σε ποιους Δήμους -εκτός φυσικά από τον μικρό μας Δήμο, που του έμελλε να γίνει μεγάλος? Ας τιμήσουμε την μνήμη του, Κυρίες και Κύριοι της μικρής πολιτικής μας σκηνής…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.