Διαθεσιμότητα: “Ναι” από ΠΟΕ-ΟΤΑ για αποστολή στοιχείων στο υπουργείο, μόνο όμως για…

0

20121127-093724.jpg

Tο πράσινο φως «δίνει» το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο των δημοτικών υπαλλήλων για την αποστολή στοιχείων στο υπουργείο
Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Με σημερινή ανακοίνωση της η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί τους Συλλόγους-Μέλη της σε συνεννόηση με τους αρμόδιους Διευθυντές και τους αιρετούς να προχωρήσουν στην συλλογή και αποστολή εκείνων των στοιχείων που αφορούν μόνο τους επίορκους υπαλλήλους.

Όπως επισημαίνει «η διαδικασία αυτή πρέπει να γίνει υπό την αυστηρή επιτήρηση του Συλλόγου και όχι διαμέσου των Γραφείων Προσωπικού τα οποία συνεχίζουν να είναι αποκλεισμένα».

Η ΠΟΕ –ΟΤΑ επαναλαμβάνει ότι οι εργαζόμενοι «ενωμένοι και με όπλο την αλληλεγγύη του ενός για τον άλλο δίνουν ένα δίκαιο αγώνα προκειμένου κανένας συνάδελφος τους να μην βρεθεί αντιμέτωπος με τη διαθεσιμότητα-απόλυση».

Με δεδομένο όμως ότι δεν είναι σκοπός των κινητοποιήσεων να καλυφθούν και να «κρυφτούν» επίορκοι εργαζόμενοι η Εκτελεστική Επιτροπή της ομοσπονδίας συμφωνεί με τη θέση να δοθούν στοιχεία που αφορούν επίορκους.

Προηγούμενο άρθροSpiegel: Και νέο κούρεμα του χρέους μετά τις Γερμανικές εκλογές!!!
Επόμενο άρθροΠάλι… Έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη…! (28/11)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.