“Διαθεσιμότητα”: Απεργίας Συνέχεια… στους Δήμους!

0

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Αυτοδιοίκηση. Σύμφωνα με νεώτερη απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ,το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Νοεμβρίου οι εργαζόμενοι θα απέχουν από κάθε εργασία ενώ Δευτέρα και Τρίτη θα αποκλειστούν τα γραφεία προσωπικού και θα συνεχιστούν οι καταλήψεις των δημαρχείων.

Στο μεταξύ την Παρασκευή κοινές ήταν οι κινητοποιήσεις εργαζομένων και αιρετών στους δήμους της Αττικής. Πραγματοποίησαν μαζική συγκέντρωση και πορεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, χωρίς όμως να τους δεχθεί ο απουσιάζων υπουργός Αντώνης Μανιτάκης.

Σύμφωνα, πάντως με τον πρόεδρο  της ΠΟΕ -ΟΤΑ, ο οποίος συμμετείχε στη συνάντηση ΠΕΔΑ και ΠΟΕ-ΟΤΑ με τον υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Μανούσο Βολουδάκη, το υπουργείο  προσανατολίζεται σε νέα νομοθετική ρύθμιση, σύμφωνα με την οποία θα δύναται να υπογράψει μόνο του τις διαπιστωτικές πράξεις που αφορούν τη διαθεσιμότητα και την κινητικότητα των υπαλλήλων.

Προηγούμενο άρθροΤο Κοινωνικό παντοπωλείο ευχαριστεί:
Επόμενο άρθροΣκοτώθηκε σε τροχαίο οπαδός της ΑΕΚ…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.