Δημοτικό συμβούλιο σήμερα(8.00μμ)! 1ο Δημοτικό & Τροφεία… το κάνουν “Εκρηκτικό”!!!

2

Σε κατάμεστη αίθουσα και με πολύ ένταση θα γίνει λογικά το σημερινό Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας!!!(8 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», Θεσσαλονίκης και Λαχανά).

Το 1ο θέμα: “Λήψη απόφασης για την υλοποίηση του έργου που αφορά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας”, για το βασανισμένο σχολείο του “Σπαθάρη” και η παράσταση διαμαρτυρίας των γονέων για την μη επιβολή τροφείων στους παιδικούς, “εγγυώνται” για  την ένταση που θα υπάρξει.

[highlight bg=”#ee5f0c” color=”#f2eee8″]”Το Fx θα καλύψει με video τα κυριότερα αποσπάσματα τη συνεδρίασης!”[/highlight]

Δείτε αναλυτικά όλα τα θέματα της ημερησίας διάταξης:

  1. Λήψη απόφασης για την υλοποίηση του έργου που αφορά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας.
  2.  Έγκριση διενέργειας εκταφών λόγω λήξης χρόνου ταφής στα αδιάλυτα ή χρόνου παράτασης.
  3.  Έγκριση μεταφοράς στο χωνευτήρι οστών από οστεοφυλάκιο λόγω οφειλών πέραν των τριών ετών.
  4.  Έγκριση αριθ. 4/2012 πρακτικού-εισήγησης αρμόδιας επιτροπής για την κοπή δένδρων σε διάφορα σημεία του Δήμου.
  5.  Έγκριση δωρεάν ταφής απόρων Χ.Λιτόπουλου, Μ.Μπατέ και Β.Κρίκου βάσει των αριθ. 47/2012, 54/2012  και 55/2012 αντίστοιχων αποφάσεων-εισηγήσεων του Συμβουλίου Δημ. Κοινότητας Ν.Φιλ/φειας.
  6.  Προσδιορισμός τελών καθαριότητας για τους χώρους λειτουργίας Λαϊκών Αγορών στο Δήμο για τα οικ. έτη 2011-2012.
  7.  Έγκριση επιστροφής ποσού 1.441,40 € στην εταιρεία Αφοι Καζόγλου Ο.Ε., ως αχρεωστήτως καταβληθέντος, και ψήφιση σχετικής πίστωσης.
  8.  Ορισμός Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του ως εκπροσώπου του Δήμου και Προέδρου στο Α/θμιο Συμβούλιο Επιθεώρησης Κινηματογράφων-Θεάτρων για το έτος 2012 και ορισμός αντίστοιχου για το έτος 2013.
  9.  Έκφραση γνώμης για τον καθορισμό του ανώτατου αριθμού αδειών άσκησης υπαίθριου πλανόδιου και υπαίθριου στάσιμου εμπορίου για το έτος 2013.
  10.  Έγκριση δαπάνης και ψήφιση σχετικής πίστωσης για τις εκδηλώσεις της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.
  11.  Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. του έργου «Καθαρισμός και συντήρηση δικτύου ομβρίων υδροσυλλογής Δ.Ν.Φ.».
  12.  Ανασυγκρότηση Δ.Σ. του Ενιαίου Φορέα Δράσεων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 240 του Δ.& Κ. Κώδικα.
Προηγούμενο άρθροΤροφεία στους Παιδικούς: Παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο και προετοιμασία για Δυναμική παρουσία στο σημερινό Δ.Σ.!!!
Επόμενο άρθροΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ: Αφιέρωμα στον Στρατηγό Σπύρο Μουστακλή…(συγκλονιστικά videos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.