Δήμος Φ.Χ.: “Έκλεισε”(?) η Ε.Δ.Ε. για τα έσοδα της πρωτομαγιάς 2011…

0

20121126-132850.jpg

Δευτέρα πρωί(26/11) στο δημαρχείο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, συνεδρίασε το πειθαρχικό συμβούλιο που είχε
συστηθεί για την διερεύνηση της υπόθεσης για τα χαμένα έσοδα της πρωτομαγιάς του 2011 και να λάβει οριστική απόφαση (Α’βαθμού)…

Στην επιτροπή πήραν μέρος: Δήμαρχος Ε.Γαϊτανά, οι αντιδήμαρχοι Μ.Κουτσάκης, Μ.Μπόβος, Π.Κότσιρας και από την αντιπολίτευση οι Χ.Τομπούλογλου και Σ.Κόντος.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης αποχώρησε ο Χ.Τομπούλογλου, ο οποίος ζήτησε την αποχώρηση από την επιτροπή και την ψηφοφορία της Δημάρχου και του Μ.Κουτσάκη, λόγω του ζητήματος που προέκυψε για το εν λόγω θέμα, με τους παραιτηθέντες πλέον αντιδημάρχους Δ.Κανταρέλη και Φ.Νικολόπουλου(Δείτε ΕΔΩ), κάτι που δεν έγινε δεκτό από την Δήμαρχο…

Τελικά έγινε η “ψηφοφορία” με αποτέλεσμα 4-1 υπερ της απαλλαγής όλων…
Μειοψήφισε ο Σταύρος Κόντος…

Προηγούμενο άρθροΈρχεται!… σε λίγες μέρες και θα “προκαλέσει”!
Επόμενο άρθροΤα Νέα του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.