Γιώργος Α. Παπανδρέου-Video με το άγριο “Κράξιμο” που έφαγε από ξενιτεμένους Έλληνες στο Βερολίνο!!!

0

Ο πρώην πρωθυπουργός κάθισε στο εστιατόριο Mitte, γνωστό στέκι ταϋλανδέζικης κουζίνας στο Βερολίνο όταν τον είδαν Έλληνες πολίτες που βρισκόντουσαν στην περιοχή ψάχνοντας για δουλειά στις φάμπρικες της Γερμανίας και όρμησαν εναντίον του με άγριες διαθέσεις.

«Μας ξεφτιλίσατε! Μας ξεφτιλίσατε!» φώναζαν νεαρές Ελληνίδες. «Φάτε, τσάμπα είναι, εμείς πληρώνουμε, μας διαλύσατε!» συνέχισαν να φωνάζουν οι νεαρές, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Ο Γ.Παπανδρέου, χωρίς να αντιδράσει ή να απαντήσει στην ομάδα των ατόμων που τον προπηλάκισαν, αναγκάστηκε να αποχωρήσει με την παρέα του από το εστιατόριο, ακριβώς μετά το περιστατικό αφού σε λίγο θα ξεκινούσε και το ξύλο από τους, εξ αιτίας του, ξενιτεμένους Έλληνες..

 

Προηγούμενο άρθρο17χρονη Ελληνίδα της Αμερικής συγκέντρώσε 80.000$ για τα παιδιά της Ελλάδας!
Επόμενο άρθροΡέα Τουτουντζή: Η τελευταία ανέμελη ανάμνηση των 90s’! (photos+video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.