Θωμάς Μαύρος “Ηφαίστειο” … μιλά για όλους και για όλα!!!

0

«Καταπέλτης» ήταν ο Θωμάς Μαύρος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι για το θέμα της αποπομπής του από την διοίκηση της ΠΑΕ εξαπολύοντας επίθεση κατά των Δημητρέλου και Αδαμίδη.

Μεταξύ άλλων ο Θωμάς Μαύρος είπε:

«Εμένα ήθελαν να διώξουν. Όχι τον Βλάχο. Δεν με άφησαν. Τι θέλει ο κόσμος, δικαιοσύνη και αλήθεια. Πέρασαν 200 εκατ. ευρώ που είναι; Που είναι η αλήθεια. Αυτός είναι ο λόγος που δεν με άφησαν. Αν δεν καθαρίσει η ΑΕΚ εκ των έσω… Τι λέμε διαιτησίες, ΟΣΦΠ και ΠΑΟ αυτά είναι μετά.

Πρώτα πρέπει να καθαρίσει η ΑΕΚ από μέσα. Ο κόσμος που ανέθεσε μια αποστολή. Εγώ γουστάρω, αυτοί προσπαθούν και το πέτυχαν μέχρι στιγμής να μην μπούμε στο Δ.Σ. Δεν έχουν νικήσει. Αν είναι όλα καθαρά θα πω είναι σωστοί. Αν είναι. Δεν θέλουν να μάθει ο κόσμος.

Η συμπεριφορά τους είναι περίεργη. Το ότι ήμουν πρόεδρος δύο μήνες ήταν λάθος. Ή με δικό σου ΔΣ γίνεσαι, ή όχι. Ψάχναμε τον Ανδρέα να μάθουμε. Ήταν ο Τζορτζ Μπεστ των Σπατών και εμείς τα μπολ μπόις. Εμείς στα Σπάτα πετάγαμε την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο σε ποιους, αφήστε να κρίνει ο κόσμος.

Ότι έγινε το Σάββατο τελείωσα. Αν θέλει ο Δημητρέλος να γίνει πρόεδρος, προπονητής, να μπει μέσα και να βάλει και γκολ. Είναι μεγάλη προσβολή για μένα αυτό. Προσβολή προς εμένα ήταν αν θα έμενα. Είπα τέλος. Τραβήξτε μόνοι σας κουπί, που δεν ξέρετε να κάνετε.

Η ΑΕΚ θα το πληρώσει η φουκαριάρα. Ήταν όλα προσχεδιασμένα. Δεν ήξερα τι γίνεται στην πλάτη μου. Δεν ήρθε ξαφνικά την επόμενη μέρα ο Αναστασιάδης, είχε γίνει προεργασία. Εγώ κοιμόμουν τον ύπνο του δικαίου.

Τέλος η ασυδοσία, ο μη σεβασμός στους θεσμούς. Δεν θα προχωρήσει η ΑΕΚ χωρίς σεβασμό. Αν δεν υπάρχει οικογένεια, σεβασμός, πρόγραμμα πως θα βγει ο πατέρας να δουλέψει να φέρει ψωμί. Και πως θα προστατεύσει η μάνα τα παιδιά.

Μεγάλη χαρά που ο κόσμος με πιστεύει. Τώρα πρέπει να γίνει πόλεμος. Ήθελα ειρήνη αγώνα, αλλά δυστυχώς… Οι μέτοχοι πέταξαν το σκάφος στον ωκεανό, έβαλαν κάποια παλικάρια μπροστά και έφυγαν από τα αμπάρια. Το μεταφράζω ότι θέλουν την ΑΕΚ στην Δ’ εθνική. Με τόσα χρέη… Τζιμπούρ – Μανωλάς έφυγαν, δεν με νοιάζει που πήγαν, αλλά πως έφυγαν.

Τους έταξαν λεφτά και δεν πήραν τίποτα. Κοίταξαν τα λεφτά τους. Χάσαμε 3 εκατ. ευρώ από την Ευρώπη φέτος. Μπουρλοτιέρης ο Αδαμίδης, στην βενζινάκατο για να φύγουν».

Προηγούμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο Δήμου Φ.Χ. (Video την Πέμπτη)
Επόμενο άρθροΙ.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου(Παναγίτσα): Δείτε το πρόγραμμα εορτασμού της Παναγίας της Βουρλιώτισσας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.