Δελτίο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ για την εκδήλωση της Δευτέρας 15/10(photos)

0

Την Δευτέρα 15/10 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Πάνω από 130 συμπολίτες μας παρακολούθησαν τη συζήτηση, ενώ αρκετοί πήραν το λόγο καταθέτοντας ερωτήματα και ανοίγοντας διάλογο με τους ομιλητές Γιάννη Δραγασάκη και Πάνο Κοσμά.

Η συζήτηση αφορούσε την παρούσα κρίση, τη διαχείρισή της από την τρόικα εσωτερικού, τις προοπτικές της, την ανάγκη ενδυνάμωσης των αντιστάσεων και την πρόταση ανατροπής της λιτότητας του ΣΥΡΙΖΑ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του ΣΥΡΙΖΑ και δηλώνουμε ότι θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη τους με ανάπτυξη περαιτέρω πρωτοβουλιών και αγώνων προκειμένου σύντομα να απαλλαγεί ο λαός από τους δυνάστες του, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για προοδευτικές και σοσιαλιστικές εξελίξεις στη χώρα μας.

 

Προηγούμενο άρθροΓονείς ΠΡΟΣΟΧΗ στα Social Media!!! Δείτε την συγκλονιστική ιστορία μιας 15χρονης αυτόχειρας…(video)
Επόμενο άρθροΔΗΜ.ΑΡ: Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Κ.Ο. Δήμου Φιλαδέλφειας–Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.