Πραγματική “Κλοτσιά” στον Τροικανό Τόμσεν από τους εργαζόμενους στους Δήμους!!!

0

Τα σκουπίδια και η… επέμβαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ ματαίωσαν τη συνάντηση ΚΕΔΕ-τρόικας, που ήταν προγραμματισμένη για τις 4 το απόγευμα. Ομάδα εργαζομένων έφραξε με σκουπίδια την είσοδο του κτηρίου, στην οδό Γενναδίου, στο κέντρο της Αθήνας, όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΚΕΔΕ. Αποτέλεσμα να μην μπορεί να περάσει το κλιμάκιο της τρόικας που επρόκειτο να συναντηθεί με τις παρατάξεις του δ.σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων (στη συνάντηση δεν παρέστησαν τελικά οι παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ και της ΔΗΜΑΡ).

Παράλληλα, οι συγκεντρωμένοι μπροστά στα γραφεία της ΚΕΔΕ εργαζόμενοι αρχικά αποδοκίμασαν έντονα τους εκπροσώπους της τρόικας, και στη συνέχεια τους…κυνήγισαν πετώντας τους καφέδες και νερό. Είναι χαρακτηριστικό ότι αξιωματούχος της τρόικας κρύφτηκε σε γωνιακό βιβλιοπωλείο του Πατάκη!

Προηγούμενο άρθροΥποτροφίες σε μαθητές και σπουδαστές από το Βαρβάκειο Ίδρυμα!
Επόμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο Δήμου Φ.Χ. (Video την Πέμπτη)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.