Αντιπροσωπεία Κινέζων Αξιωματούχων επισκέφτηκε το Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος!(photos)

0

Την Τρίτη 30 Οκτωβρίου, στις 11:00 π.μ. αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής της πόλης μας υποδέχτηκε την κινεζική αντιπροσωπεία της πόλης Ξιού Τζού στα πλαίσια εθιμοτυπικής επίσκεψης των κινέζων αξιωματούχων στην χώρα μας.

Την αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής απάρτιζαν η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, κα Ευτυχία Γαϊτανά-Αποστολάκη, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Χαράλαμπος Μπόβος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, κ. Μιχάλης Κουτσάκης και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Παύλος Κότσιρα, ενώ την κινεζική πόλη εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος κ. Zhan Yueping, και οι γενικοί Διευθυντές των δημοτικών υπηρεσιών του δήμου της πόλης Ξιού Τζου κ.κ.Wang Yali,Lu Xiangdong,Wu Zili, Zhang Mingxing.

Η συνάντηση διήρκεσε τουλάχιστον μία (1) ώρα, κατά τη διάρκεια της οποίας οι δύο πλευρές αντάλλαξαν εμπειρίες και απόψεις σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος και το σχεδιασμό των πόλεων, ενώ συζήτησαν για την ιστορία των δύο δήμων, καθώς και για την άσχημη οικονομική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια η χώρα μας.

Προηγούμενο άρθροΣοκ & Δέος…
Επόμενο άρθροΝέα Δημοσκόπηση με σαρωτικές αλλαγές του σκηνικού…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.