Παιδικοί σταθμοί: Δεν θα γίνει απογραφή…

0

«Σε καμιά περίπτωση δεν ζητήθηκαν, ούτε πρόκειται να ζητηθούν τα στοιχεία των παιδιών που πάνε στους βρεφονηπιακούς σταθμούς των δήμων, παρά μόνο το ποσοστό των Ελλήνων, Eυρωπαίων και υπηκόων τρίτων χωρών, για λόγους ενημέρωσης της Βουλής».

Τα παραπάνω επισημαίνει σε δήλωσή του ο υπουργός Εσωτερικών, Ευριπίδης Στυλιανίδης υπογραμμίζοντας ότι, ήδη από τις 4 Οκτωβρίου, έχει απαντήσει σχετικά στη Βουλή, σε επίκαιρη ερώτηση της Χρυσής Αυγής.

Τότε, ο υπουργός Εσωτερικών, ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας είχε ξεκαθαρίσει ότι η ιθαγένεια δεν αποτελεί κριτήριο επιλογής παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς των δήμων. Άλλωστε, η Ελλάδα είναι μια φιλόξενη χώρα, μια ανοιχτή δημοκρατία. Επίσης, αναφέρει ότι, με βάση το εφαρμοζόμενο ευρωπαϊκό πρόγραμμα, στατιστικά, τα παιδιά που συμμετέχουν είναι κατά 96% Έλληνες πολίτες, 2% πολίτες της ΕΕ και 2% πολίτες άλλων χωρών.

Προηγούμενο άρθροΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! H Τρόικα ζήτησε να εκκενωθούν Eλληνικά νησιά με λιγότερο από 150 κατοίκους!
Επόμενο άρθροΤέλος η Γερμανική Κατοχή…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.