Δημοτικό συμβούλιο Δήμου Φ.Χ. (Video την Πέμπτη)

0

Την Τετάρτη 3.10.2012 στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) στις 7.00μμ έγινε η δημόσια  τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Εκτεταμένα τηλεοπτικά στιγμιότυπα θα δείτε την Πέμπτη 04/10 αποκλειστικά από το Fx.

 Δείτε τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης :

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Τροποποίηση της αριθ. 267/2011 απόφασης Δ.Σ. περί έγκρισης Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου και προσαρμογή αυτού στις διατάξεις του Ν. 4024/11 (επανεισαγωγή).
  2. Γνωμοδότηση-Απόφαση επί της πρότασης τροποποίησης για άρση απαλλοτρίωσης στα Ο.Τ. 243Α και 243Β του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της Δημοτικής Ενότητας Νέας Φιλαδέλφειας (MAVA).
  3. Λήψη απόφασης για την τροποποίηση σχεδίου πόλεως Δ.Φ.Χ.-Χαρακτηρισμό του οικοπέδου επί των οδών Λάρνακος 74 & Σερρών 6 στο Ο.Τ. 278 της Δημοτικής Ενότητας Ν.Φιλ/φειας σε χώρο ανέγερσης Παιδικού-Βρεφονηπιακού Σταθμού (Κέντρου Προσχολικής Αγωγής).
  4. Έγκριση Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου έτους 2012 (επανεισαγωγή).
  5. Έγκριση δωρεάν ταφής απόρων Κ.Χαλιβελάκη και Γ.Βενετσάνου, βάσει των αριθ. 40/2012 και 41/2012 αποφάσεων-εισηγήσεων του Συμβουλίου Δημ. Κοινότητας Ν.Φιλ/φειας.
  6. Έγκριση επιστροφής ποσού 63,75 € στην κα Κλεάνθη Ανθρωπέλου, ως αχρεωστήτως καταβληθέντος, και ψήφιση σχετικής πίστωσης.
  7. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής για τη Συντήρηση Η/Μ και λοιπών εγκαταστάσεων λίμνης – συστήματος προληπτικής πυροπροστασίας και άρδευσης άλσους Νέας Φιλαδέλφειας (επανεισαγωγή).
  8. Έγκριση παράτασης προθεσμίας για την εκτέλεση των εργασιών του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ  ΑΓΩΓΩΝ  ΣΥΝΔΕΣΗΣ  ΔΙΑΦΟΡΩΝ  ΑΚΙΝΗΤΩΝ» (επανεισαγωγή).
  9. Τροποποίηση της αριθ. 22/2012 απόφασης Δ.Σ. περί ορισμού Δημ. Συμβούλων στην επιτροπή παράδοσης και παραλαβής ακινήτων έτους 2012.
  10. Έγκριση διενέργειας προμηθειών και εργασιών προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου.
  11. Λήψη απόφασης επί της έκθεσης για την κατάσταση των εσόδων και εξόδων του Δήμου για το τρίμηνο 1/4-30/6/2012, βάσει της αριθ. 87/2012 απόφασης της Οικ. Επιτροπής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 72 παρ.1β του Ν. 3852/10 (επανεισαγωγή).
  12. Έγκριση παραχώρησης χρήσης α) καταστήματος επί των οδών Μανδηλαρά & Ξενοπούλου για την υλοποίηση του Κοινωνικού Ενδυματοπωλείου-Δωροχώρας, ως παραρτήματος του Κοινωνικού Παντοπωλείου  β) του 2ου ορόφου του κτηρίου επί των οδών Κρυστάλλη & Πεταλά-Ν.Χαλκηδόνα για έδρα του Βρεφικού Σταθμού και γ) τριών (3) λεωφορείων για τη λειτουργία Δημοτικής Συγκοινωνίας, βάσει της αριθ. 38/2012  απόφασης-αιτήματος του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (επανεισαγωγή).
Προηγούμενο άρθροΠραγματική “Κλοτσιά” στον Τροικανό Τόμσεν από τους εργαζόμενους στους Δήμους!!!
Επόμενο άρθροΘωμάς Μαύρος “Ηφαίστειο” … μιλά για όλους και για όλα!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.