Με Ποδήλατα θα περιπολεί η Δημοτική Αστυνομία στην Καβάλα…

4

Εναλλακτικά θα μετακινούνται δημοτικοί αστυνομικοί στην πόλη της Καβάλας, μετά την προμήθεια τριών ηλεκτροκίνητων ποδηλάτων στην οποία προχώρησε ο δήμος.

Τα ποδήλατα διαθέτουν επαναφορτιζόμενη μπαταρία, που θα εξασφαλίζει αυτονομία για 25 χιλιόμετρα.

Ο δήμος στοχεύει με το παράδειγμα των δημοτικών αστυνομικών, να ενισχυθεί η οικολογική συνείδηση των πολιτών για χρήση εναλλακτικών μέσων μεταφοράς στο κέντρο της πόλης.

Προηγούμενο άρθροΟ Σέρβος Πρωθυπουργός είπε… ότι ΟΛΟΙ μας θα λέγαμε στην Γερμανία!
Επόμενο άρθροΑπόφαση “Σταθμός” του ΣτΕ για τους Δήμους, κάνει άνω-κάτω τον “Καλλικράτη”!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πέρα από τους οικονομικούς λόγους , που πράγματι υφίστανται ,λόγω και της κατακόρυφης αυξησης των καυσίμων ,μπορεί ο Αστυνομικός να διανύσει -καλύψει μεγαλύτερες αποστάσεις ,από ότι με τα πόδια , να κάνει και την γυμναστική του.Αραγε ωφελεί την υπηρεσία του ,τους πολίτες και τον ευατό του.-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.