Θάνος Λέκκας: “Μυρτώ είμαστε και εμείς κοντά σου…”

0

Έστω και με καθυστέρηση, άνοιξε ο λογαριασμός για την οικονομική υποστήριξη της οικογένειας της άτυχης συμπολίτισσας μας, της μικρής Μυρτώς η οποία είχε την ατυχία να βρεθεί σε λάθος τόπο, τον λάθος χρόνο και υπέστη ότι θα απευχόταν ο καθένας μας ακόμη και για τον χειρότερο εχθρό του.

Διαβάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υγεία της, αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ο γολγοθάς που διαφαίνεται ότι θα ανέβει τόσο η ίδια όσο και η οικογένεια της. Για εμάς τους κατοίκους της Φιλαδέλφειας είναι κάτι παραπάνω από μια δυσάρεστη είδηση που πρωταγωνίστησε για λίγες ημέρες στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, στα δελτία ειδήσεων των καναλιών και σε όλα τα site. Τουλάχιστον εγώ αισθάνομαι πολύ διαφορετικά. Αν και δεν γνωρίζω την ίδια ή την οικογένεια της μόνο και μόνο που ξέρω ότι μένει πολύ κοντά μου, με κάνει να νιώθω έντονη την ανάγκη να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου όσο μπορώ, ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει την τραυματική αυτή εμπειρία που έζησε.

Το ίδιο προτρέπω και όλους εσάς που αφιερώνετε λίγο από τον χρόνο σας για να διαβάσετε το κεντρί και να συμφωνήσετε ή να διαφωνήσετε με τις απόψεις του υπογράφοντος.

Ας δείξουμε όλοι μας, αυτές τις δύσκολες οικονομικά μέρες που βιώνουμε πως τουλάχιστον δεν χάνουμε τις ευαισθησίες μας και στεκόμαστε δίπλα σε συνανθρώπους της διπλανής μας πόρτας, όταν μας έχουν ανάγκη.

Κλείνοντας θα ήθελα να κάνω μια πρόταση στους καταστηματάρχες της περιοχής μας. Ας αποφασίσουν όλοι μαζί να διαθέσουν από τα έσοδα μιας ημέρας ένα μικρό ποσοστό υπέρ της συμπολίτισσας μας. Γιατί μια οργανωμένη συλλογική προσπάθεια σίγουρα θα έχει πολλαπλάσια αποτελέσματα σε σχέση με την ατομική πρωτοβουλία του καθενός μας.

Ειλικρινά εύχομαι ότι καλύτερο για την Μυρτώ και την οικογένεια της…..

 

 

Προηγούμενο άρθροΠολιτιστική Αναγέννηση: Με μεγάλη επιτυχία οι εκδηλώσεις της…
Επόμενο άρθροΜνημόνια… Fast Track στους Δήμους!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.