Επιστολή Χ.Τομπούλογλου προς τον Δήμο Φ.Χ. για Άλσος και Κένταυρο…

0

Κυρία Δήμαρχε, κύριε Αντιδήμαρχε,

τις  τελευταίες μέρες κόπηκαν πολλά δέντρα στο άλσος μας (περίπου 50 λεύκες και ευκάλυπτοι). Παρακαλώ να μου χορηγήσετε σύμφωνα με το άρθρο 69 του Ν.3852/2010, εγγράφως και εμπρόθεσμα, αντίγραφο της σχετικής άδειας από την αρμόδια αρχή (Διεύθυνση Δασών Αθηνών), να μου γνωστοποιήσετε για πόσα δέντρα δόθηκε άδεια να κοπούν και αν σημαδεύτηκαν αυτά τα δέντρα και να μου χορηγήσετε αντίγραφο της έκθεσης ελέγχου από το Δασαρχείο ότι πράγματι κόπηκαν αυτά και μόνο τα δέντρα που είχαν προσημειωθεί. Επίσης, παρακαλώ να μου γνωστοποιήσετε ποιες ανάγκες του Δήμου θα καλύψουν τα κομμένα δέντρα, που εξαφανίστηκαν αμέσως.

Τέλος, παρακαλώ να μου γνωστοποιήσετε ποια μέτρα πρόκειται να πάρετε για τους καταληψίες του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ και για τη διαφύλαξη της περιουσίας του Δήμου (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ-ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ και άλλα).

Με τιμή,

Χαράλαμπος Τομπούλογλου-Λεωνιδόπουλος

Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης

του Δήμου ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Προηγούμενο άρθροΦάρμακα… ΤΕΛΟΣ!
Επόμενο άρθροΣ.Μικρόπουλος: Μαθήματα Αλληλεγγύης…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.